opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Min perfekte stegte kylling:

Min perfekte stegte kylling:

Min perfekte stegte kylling:
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(539)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Min perfekte stegte kylling:
110.998
Visninger
1.049
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 25.11.2020 Min perfekte stegte kylling: var dagens opskrift den 25.11.2020



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1-1,4 kg fritgående kylling
salt og friskkværnet peber
3 små håndfulde friske urter (persille, basilikum og merian), plukket og finthakket.
4 spsk oliven olie
1 citron, halveret
4 lauerbærblade, iturevet
2 kviste frisk rosmarin.


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovn og bradepande til 225 grader. Rengør kyllingen indvendigt og udvendigt og klap den så tør som mulig med køkkenrulle. Gnid den med salt indvendig, og tag så fat i skindet oven på brystet pas på et den ikke får rifter og flænger og træk det forsigtigt op. Med den anden hånd løsner du nænsomt skindet fra kødet på brystet. Det er normalt forbundet af en smule vævsagtig materiale, og du kan enten lade det sidde på i midten og lave to små tunneler på hver side, eller du kan prøve at skære det af i midten. Drys lidt salt ned i de huller, du har lavet, og skub de hakkede urter derind. Dryp lidt olivenolie på.Fyld kyllingen indvendig med den halverede citron, laurbærblade og rosmarin. Træk skindet til bage over brystet, så alt kødet er dækket, skub de små vinger indunder og bind så stramt som muligt med et stykke snor.
Skær 3-5 dybe snit i lårkødet og gnid resten af urterne ind. Gnid nu lidt olivenolie ind i skindet med håndkraft og vær rundhåndet med salt og peber. Smør den varme bradepande med olie. læg kyllingen på og steg i 5 minutter, vend den, gendtag. Læg så kyllingen på maven. Steg 1 time ved 225 grader.
Vend igen og lad brystst brune.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Karina
26.02.2010, 11:56
Skøn opskrift, dejlig saftig kylling, som Jamie Oliver har opfundet!!!

Bruger billede
Thor Nørregaard
08.07.2009, 08:32
En rigtig god kylling opskrift, pga. olien og fedt kommer der en del røg fra ovnen.
 
Denne gode opskrift på Min perfekte stegte kylling: med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Min perfekte stegte kylling:, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Waldorfsalat II     Fisk i fad med lækker fløde sauce     kartoffeltern i ovn     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Ærtesuppe, kold     Mormors citronfromage     Bearnaise sauce i blender     kalve osso buco     fisk i fad med spinat og gulerodssauce     Fyldte peberfrugter m. ost     Nem æggesalat     Hvidvinssauce     Kyskager     Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med     Estragonsovs     Gulerod- og hvidkålssalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]