opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Min perfekte stegte kylling:

Min perfekte stegte kylling:

Min perfekte stegte kylling:
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(541)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Min perfekte stegte kylling:
113.392
Visninger
1.057
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 08.08.2021 Min perfekte stegte kylling: var dagens opskrift den 08.08.2021



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1-1,4 kg fritgående kylling
salt og friskkværnet peber
3 små håndfulde friske urter (persille, basilikum og merian), plukket og finthakket.
4 spsk oliven olie
1 citron, halveret
4 lauerbærblade, iturevet
2 kviste frisk rosmarin.


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovn og bradepande til 225 grader. Rengør kyllingen indvendigt og udvendigt og klap den så tør som mulig med køkkenrulle. Gnid den med salt indvendig, og tag så fat i skindet oven på brystet pas på et den ikke får rifter og flænger og træk det forsigtigt op. Med den anden hånd løsner du nænsomt skindet fra kødet på brystet. Det er normalt forbundet af en smule vævsagtig materiale, og du kan enten lade det sidde på i midten og lave to små tunneler på hver side, eller du kan prøve at skære det af i midten. Drys lidt salt ned i de huller, du har lavet, og skub de hakkede urter derind. Dryp lidt olivenolie på.Fyld kyllingen indvendig med den halverede citron, laurbærblade og rosmarin. Træk skindet til bage over brystet, så alt kødet er dækket, skub de små vinger indunder og bind så stramt som muligt med et stykke snor.
Skær 3-5 dybe snit i lårkødet og gnid resten af urterne ind. Gnid nu lidt olivenolie ind i skindet med håndkraft og vær rundhåndet med salt og peber. Smør den varme bradepande med olie. læg kyllingen på og steg i 5 minutter, vend den, gendtag. Læg så kyllingen på maven. Steg 1 time ved 225 grader.
Vend igen og lad brystst brune.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Karina
26.02.2010, 11:56
Skøn opskrift, dejlig saftig kylling, som Jamie Oliver har opfundet!!!

Bruger billede
Thor Nørregaard
08.07.2009, 08:32
En rigtig god kylling opskrift, pga. olien og fedt kommer der en del røg fra ovnen.
 
Denne gode opskrift på Min perfekte stegte kylling: med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Min perfekte stegte kylling:, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Berliner pfannkuchen      Den bedste Crispy chicken burger     Kartoffeltårn     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Ostegratinerede agurker     let-hurtig lagkage..     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     Hummusdressing     Rejemad     Påske Cupcakes      Jambalava (Kreolsk risret)     Ovnbagte rødder.     Pærer med After Eight Chokolade     Røræg i ovn     chokoladereder     Raclette med det hele     Nemme flûtes     Frugttærte med merengs og bær     Gammeldaws Æblekage     Reje/lakse anretning på salat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]