1. Tag laksefileterne og læg dem i et smurt ovnfast fad.
2. Pres citronsaften over dem
3. Stil dem i køleskabet, hvor de kan stå og trække imens du gøre følgende:
4. opløs bouillonen i kogende vand, hvis den er i pulver/terningform
5. Skær skorperne af toastbrødet, og del brødet i små stykker - puttes i en skål.
6. Hak persillen og tilsæt det til brødet
7. Hak skalotteløgene, hvorefter du tilsætter det ene i skålen.
8. tilsæt lidt smør så massen i skålen hænger sammen i en klistret masse
9. smag til m salt og peber - evt. lidt resterende citronsaft
10. Tag laksen ud og fordel fyldet ovenpå fileterne
11. Tilsæt bouillon, hvidvinseddike samt det sidste skalotte ned i fadet til laksen
14. Placer fadet midt i oven og giv det 5 min i en forvarmet ovn ved 220 C, derefter ca. 15 min ved 200 C - eller indtil fyldet er lidt grillet uden at være sort.
Smager godt til kogte nye kartofler vendt i frisk dild eller til ris blandet med spinat. Server også en god blandet salat.