opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ørred på spid (bålmad)

Ørred på spid (bålmad)

Ørred på spid (bålmad)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(39)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.244
Visninger
119
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 portionsørred, renset pr person
1 bundt persille
1 klat smør pr person
salt og peber
1 citron


SÅDAN GØR DU
Drys fisken indvendigt med salt og peber. Fyld bugen med persille og smør.
Pak staniol om fisken, så bugen lukker sig om en afbarket pind.
Hold fisken ind over varmen fra bålet i ca. 5 min på hver side. Luk pakken op og tjek at den er mør.
Pres citronen ud over fisken og nyd den lækre smag.
andre fisk kan laves på samme måde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ørred på spid (bålmad) fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ørred på spid (bålmad), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Bagt æblekage med revne æbler.     Svampet kanelkage     Suppe - Som min mor lavede den.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brownie med saltkaramel midte     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Blommetrifli     Spagetti carbonara     Kanelsnegle kagemand     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     pommes anna     irsk stuvning med svinekød     Grov go'e boller     Karbonader i fløde/porre sauce     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]