opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farseret kalkunbryst i flødesovs

Farseret kalkunbryst i flødesovs

Farseret kalkunbryst i flødesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(159)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.070
Visninger
464
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
til 10 pers. 2 kg kalkunbryst
Fars:
1 kg hakket svinekød
8 skiver afskorpet tørt franskbrød
1 dl piskefløde
500 g champignonser
2 dl røde perfrugttern
smør
1 spsk estragon
2 dl hakket persille
salt
Friskkværnet peber
Kødnåle
Smør til bruning og stegning
Sauce:
1 l hønsebouillon
1 l fløde 13%
4 dl tør sherry
4-6 spsk. maizenamel
Kulør
Salt
Friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Læg franskbrød i blød i lidt fløde
Rens champignonser hak og svits dem i 4 spsk. smør, krydr med salt og peber
Rør alle ingredienser sammen til farsen. Smag til med krydderier
Skær en lomme i kalkunkødet og stop farsen heri og luk med kødnåle
Sæt ovnen på 180 grader
Brun kalkunkødet godt i rigeligt smør på alle sider, drys med salt og peber og sæt i ovnen 40 - 50 min Dryp jævnligt med smør under stegning. Tag kødet ud og lad det hvile i 30 min før det skæres ud i tynde skiver.
Saucen:
Kog panden og brdpanden af med bouillon. Hæld skyen i en stor gryde sammen med fløden og lad den koge ind
Hæld sherry ved og kog yderligere 5-6 min.
Jævn saucen med maizena, tilsæt kulør , salt og peber.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Farseret kalkunbryst i flødesovs fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farseret kalkunbryst i flødesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Færøsk æblekage     Orange sauce     Oldes Kokoskranse     Almindelige Pandekager     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Tortilla chips m. kylling, bacon & ost     Hjemmelavet Remoulade     Hurtige Marengs      Farmors æbleskiver     Engelsk Søsterkage     Fedtfattige Skinkehorn     Spicy rød karrysuppe     Verdens bedste frikadeller med persille og hvidløg     Banankage uden æg     Varmrøget lakse-tatar på ruccola     irsk stuvning med svinekød     Raclette med det hele     Andebryst med appelsin     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Kyllingegryde med porrer og gulerødder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]