opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farseret kalkunbryst i flødesovs

Farseret kalkunbryst i flødesovs

Farseret kalkunbryst i flødesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(160)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
21.461
Visninger
483
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
til 10 pers. 2 kg kalkunbryst
Fars:
1 kg hakket svinekød
8 skiver afskorpet tørt franskbrød
1 dl piskefløde
500 g champignonser
2 dl røde perfrugttern
smør
1 spsk estragon
2 dl hakket persille
salt
Friskkværnet peber
Kødnåle
Smør til bruning og stegning
Sauce:
1 l hønsebouillon
1 l fløde 13%
4 dl tør sherry
4-6 spsk. maizenamel
Kulør
Salt
Friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Læg franskbrød i blød i lidt fløde
Rens champignonser hak og svits dem i 4 spsk. smør, krydr med salt og peber
Rør alle ingredienser sammen til farsen. Smag til med krydderier
Skær en lomme i kalkunkødet og stop farsen heri og luk med kødnåle
Sæt ovnen på 180 grader
Brun kalkunkødet godt i rigeligt smør på alle sider, drys med salt og peber og sæt i ovnen 40 - 50 min Dryp jævnligt med smør under stegning. Tag kødet ud og lad det hvile i 30 min før det skæres ud i tynde skiver.
Saucen:
Kog panden og brdpanden af med bouillon. Hæld skyen i en stor gryde sammen med fløden og lad den koge ind
Hæld sherry ved og kog yderligere 5-6 min.
Jævn saucen med maizena, tilsæt kulør , salt og peber.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Farseret kalkunbryst i flødesovs fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farseret kalkunbryst i flødesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Mors dag opskrifter
sæson lige nu 10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Kogning af majs     Helstegt Oksestriploin     Norske boller     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Mormors citronfromage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet vildt dyrekølle     Grillspyd     Suppekuren     Fondue     Langtidsstegt oksemørbrad     Røræg i ovn     Tunmousse      Svampet kanelkage     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Færøsk æblekage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]