opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v

Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v

Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(183)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.823
Visninger
663
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 svinemørbrad (ca. ½ kg.)
50 g bacon i strimler
½ æble
2 kviste timian
1/4 dl soltørrede tranebær
1/4 dl hakkede valnødder
Salt og peber
Bomuldssnor
Smør til stegning
2 dl æblecider
2 dl Oscar kalveboullion
2 kviste timian
hvedemel til jævning

Salat:

100 g bacon i strimler
1½ æble
citronsaft
1 bk. salat (f.eks. roccula)
1 håndfuld soltørrede tranebær
1/4 dl. grofthakkede valnødder
1 spsk. valnøddeolie
1 spsk. hvid balsamico
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Afpus svinemørbraden. Steg baconstrimlerne, æble i tern og timian et kort øjeblik. Tilsæt tranebær og valnødder og krydr med salt og peber.

Flæk mørbraden på langs og fyld den med æbleblandingen. Luk mørbraden sammen og sno bomuldssnor stramt omkring.

Bring 2 dl. kalveboullion i kog.

Brun mørbraden i lidt smør. Krydr med salt og peber og kom æblecider, kalveboullion og timian ved. Lad det simre 20 minutter ved svag varme under låg.

Steg baconstrimlerne til salaten sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Skær æblerne i tynde både og dryp med citronsaft. Bland salaten med bacon, æble, tranebær og valnødder.

Tag mørbraden op efter de 20 minutter og lad den hvile tilddækket i 10 minutter.

Si stegeskyen og skum fedtet fra. Jævn med hvedemel og smag til med salt og peber. Ønskes en sauce i stedet for en sky, kan mængden evt. fordobles.

Pisk valnøddeolie og balsamico sammen og smag dressingen til med salt og peber.

Fjern bomuldssnoren lige så forsigtigt fra mørbraden.
SERVERING
Hæld dressingen over salaten og server sammen med kogte kartofler (eller andet), cidersky og skiver af fyldt mørbrad.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gateau Marcel      Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Indbagte rejer     Ovnstegt røget medister     Fars i fad med hvidkål     Mandarin kage     Børnenes kokoskugler     Hjemmelavet nutella      Stegt flæsk m. persillesovs     Spaghetti med kødsovs     Mormors Stegte sild i eddike     Trylledej (ikke spiseligt)     Raclette med det hele     Gode Råd - lette og luftige     Sukkerfri Fedtebrød     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     jordbærfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]