opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v

Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v

Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(181)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.805
Visninger
644
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 svinemørbrad (ca. ½ kg.)
50 g bacon i strimler
½ æble
2 kviste timian
1/4 dl soltørrede tranebær
1/4 dl hakkede valnødder
Salt og peber
Bomuldssnor
Smør til stegning
2 dl æblecider
2 dl Oscar kalveboullion
2 kviste timian
hvedemel til jævning

Salat:

100 g bacon i strimler
1½ æble
citronsaft
1 bk. salat (f.eks. roccula)
1 håndfuld soltørrede tranebær
1/4 dl. grofthakkede valnødder
1 spsk. valnøddeolie
1 spsk. hvid balsamico
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Afpus svinemørbraden. Steg baconstrimlerne, æble i tern og timian et kort øjeblik. Tilsæt tranebær og valnødder og krydr med salt og peber.

Flæk mørbraden på langs og fyld den med æbleblandingen. Luk mørbraden sammen og sno bomuldssnor stramt omkring.

Bring 2 dl. kalveboullion i kog.

Brun mørbraden i lidt smør. Krydr med salt og peber og kom æblecider, kalveboullion og timian ved. Lad det simre 20 minutter ved svag varme under låg.

Steg baconstrimlerne til salaten sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Skær æblerne i tynde både og dryp med citronsaft. Bland salaten med bacon, æble, tranebær og valnødder.

Tag mørbraden op efter de 20 minutter og lad den hvile tilddækket i 10 minutter.

Si stegeskyen og skum fedtet fra. Jævn med hvedemel og smag til med salt og peber. Ønskes en sauce i stedet for en sky, kan mængden evt. fordobles.

Pisk valnøddeolie og balsamico sammen og smag dressingen til med salt og peber.

Fjern bomuldssnoren lige så forsigtigt fra mørbraden.
SERVERING
Hæld dressingen over salaten og server sammen med kogte kartofler (eller andet), cidersky og skiver af fyldt mørbrad.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Stegt flæsk m. persillesovs     Mandellikør     Pirogger med oksekød     Mormors citronfromage     Hønsesalat Med bacon på toppen     Helle's Kyllingeleverpostej     Marmorkage uden æg     Karrydressing     Bearnaise sauce i blender     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Svampet kanelkage     Charlotte russe     Gulerodskage med flødeost glasur     Salatmayonnaise     Chokoladekage m. kokos     Lynhurtig chokoladekage i mikroovn     pastasalat med hvidløg     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]