opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forloren hare m.vildt sovs

Forloren hare m.vildt sovs

Forloren hare m.vildt sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(212)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.355
Visninger
351
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
500 g hakket svinekød
1½ tsk salt
1 tsk peber
3 spsk rasp
lidt mel
mælk
bacon
ribsgele
Rougetfor-ost


SÅDAN GØR DU
Rør svinefarsen, salt, peber, rasp, mel og mælk rigtig godt sammen.
Form det derefter til en god bred pølse, og læg den i et ildfast fad. Tag bacon og svøb farsen ind i dette. Kom derefter vand i fadet, så der er vand et par cm op af kødet. Sæt fadet i oven ved 200 grader i ca 1 time.
Når kødet er ved at være færdig, hældes skyen fra kødet, og bruger dette til en opbagt sovs. Når sovsen er lavet kommer du 1 spsk ribsgele og et mellem stykke R.ost i og lader det simre til osten er smeltet.
SERVERING
Serveres med kogte kartofler og grønt til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Kristian
02.11.2016, 18:26
Når du siger opbagt sovs er det så med margarine mel, hvor vand/fong og mælk blandes i? :)

Søs Jørgensen
30.06.2008, 23:51
Som jeg selv laver den
 
Denne gode opskrift på Forloren hare m.vildt sovs fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forloren hare m.vildt sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Nemme flûtes     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     kødrand     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Spagetti carbonara     Suppekuren     Mornay sauce     Trylledej (ikke spiseligt)     Porrer i fad med oksekød     Helstegt Oksestriploin     Græsk rejetærte     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]