Annoncering | Mobil/tablet version | 237 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svampepanerede tournedos på spinatbund

Svampepanerede tournedos på spinatbund

Svampepanerede tournedos på spinatbund
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(104)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.167
Visninger
380
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Mikael Kolind

DU SKAL BRUGE
4-6 tournedos
1/2 pk. tørrede trompetsvampe
1/4 dl hvedemel
salt, peber
smør til stegning

PEBERSAUCE
2 skalotteløg
1 dl vin santo (italiensk hedvin)
1/4 liter kalvebouillon
1 spsk. rosa peberkorn
1 dl piskefløde
majsstivelse til jævning
salt, peber
1/2 dl balsamico

KARTOFFELREDER
600 g skrællede kartofler
1 æg
smør
salt, peber

SVAMPEFYLD
1/2 pk. tørrede trompetsvampe
1-2 pk. friske svampe f.eks. kantareller
smør til stegning
1-2 ps. babyspinat


SÅDAN GØR DU
SVAMPEPANEREDE TOURNEDOS
Knus halvdelen af de tørrede svampe sammen med hvedemel i en blender, og vend bøfferne i svampemelet. Læg resten af svampene i blød som anvist på pakken.

PEBERSAUCE
Kog finthakket skalotteløg og vin santo ind til det halve, tilsæt kalvebouillon og kog ind til det halve. Si løgene fra, tilsæt peberkorn og piskefløde. Lad saucen småkoge i 5 minutter. Smag til med salt og peber og jævn evt. med lidt majsstivelse.
Kog balsamico ind til det har konsistens som tynd sirup.

KARTOFFELREDER
Riv kartoflerne. Skyl dem godt i koldt vand og dup dem tørre. Smør 12 muffinsforme godt med smør. Bland kartoflerne med æg og fordel kartoffelmassen i muffinsformene. Tryk kartoflerne op af siderne, som små skåle, og kom en lille klat smør i hver. Krydr med salt og peber. Bag kartoflerne ved 200˚C i ca. 20 minutter til de er gyldne og sprøde.

SVAMPEFYLD
Rens de friske svampe, og rist dem i smør sammen med trompet-svampene.
Brun kødet på begge sider i smør, og steg det ca. 5 minutter på hver side afhængig af tykkelse.
Damp spinaten og krydr med salt og peber.
SERVERING
Anret bøfferne på en bund af spinat. Træk en stribe af balsa-mico-sirup og pebersauce rundt om bøffen. Fyld kartoffelskålene med svampe og server dem til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Svampepanerede tournedos på spinatbund opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Svampepanerede tournedos på spinatbund fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svampepanerede tournedos på spinatbund, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]