4-6 tournedos
1/2 pk. tørrede trompetsvampe
1/4 dl hvedemel
salt, peber
smør til stegning
PEBERSAUCE
2 skalotteløg
1 dl vin santo (italiensk hedvin)
1/4 liter kalvebouillon
1 spsk. rosa peberkorn
1 dl piskefløde
majsstivelse til jævning
salt, peber
1/2 dl balsamico
KARTOFFELREDER
600 g skrællede kartofler
1 æg
smør
salt, peber
SVAMPEFYLD
1/2 pk. tørrede trompetsvampe
1-2 pk. friske svampe f.eks. kantareller
smør til stegning
1-2 ps. babyspinat
SVAMPEPANEREDE TOURNEDOS
Knus halvdelen af de tørrede svampe sammen med hvedemel i en blender, og vend bøfferne i svampemelet. Læg resten af svampene i blød som anvist på pakken.
PEBERSAUCE
Kog finthakket skalotteløg og vin santo ind til det halve, tilsæt kalvebouillon og kog ind til det halve. Si løgene fra, tilsæt peberkorn og piskefløde. Lad saucen småkoge i 5 minutter. Smag til med salt og peber og jævn evt. med lidt majsstivelse.
Kog balsamico ind til det har konsistens som tynd sirup.
KARTOFFELREDER
Riv kartoflerne. Skyl dem godt i koldt vand og dup dem tørre. Smør 12 muffinsforme godt med smør. Bland kartoflerne med æg og fordel kartoffelmassen i muffinsformene. Tryk kartoflerne op af siderne, som små skåle, og kom en lille klat smør i hver. Krydr med salt og peber. Bag kartoflerne ved 200˚C i ca. 20 minutter til de er gyldne og sprøde.
SVAMPEFYLD
Rens de friske svampe, og rist dem i smør sammen med trompet-svampene.
Brun kødet på begge sider i smør, og steg det ca. 5 minutter på hver side afhængig af tykkelse.
Damp spinaten og krydr med salt og peber.
Anret bøfferne på en bund af spinat. Træk en stribe af balsa-mico-sirup og pebersauce rundt om bøffen. Fyld kartoffelskålene med svampe og server dem til.