8 kyllingebryster
1 fennikel, strimler
2 gulerødder, skiver
2 stængler blegselleri, skiver
¼ selleri, strimler
100 g flødeost
3 spsk. Mangochutney
salt, peber
lidt stødt fennikel
marinade:
2 spsk. Honning – gerne akaciehonning
saften af 2 lime
3 spsk. Frisk, hakket mynte
Pestosauce:
1,5 dl olivenolie
4 stilke persille
1 lille potte basilikum
½ dl ristede pinjekerner
salt
saft af ½ citron
3 fed hvidløg
½ dl parmesan ost
½ liter creme fraice eller fromage frais
Rør marinaden sammen. Hæld grøntsagerne i en plasticpose og hæld marinaden over. Ryst dem grundigt sammen. Hæld i ildfast fad.
Rør flødeost og mangochutney sammen, og smag til med salt, peber og fennikel.
Smør osten på kyllingebrysterne og fordel dem over grøntsagerne. Steges i ovn 35-40 min ved 180-200 grader, mål centrumtemperatur til 75 grader.
Pestosauce:
olie, persille, basilikum, pinjekerner, salt, citronsaft, hvidløg og parmesan blendes sammen og smages til.
Bland godt med creme fraice eller fromage frais og smag til med salt og peber.
Server med råstegte karfofler eller lignende.