opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling på broget grøntsagsbund med kold pestosauce:

Kylling på broget grøntsagsbund med kold pestosauce:

Kylling på broget grøntsagsbund med kold pestosauce:
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.964
Visninger
225
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
8 kyllingebryster
1 fennikel, strimler
2 gulerødder, skiver
2 stængler blegselleri, skiver
¼ selleri, strimler

100 g flødeost
3 spsk. Mangochutney
salt, peber
lidt stødt fennikel

marinade:
2 spsk. Honning – gerne akaciehonning
saften af 2 lime
3 spsk. Frisk, hakket mynte

Pestosauce:
1,5 dl olivenolie
4 stilke persille
1 lille potte basilikum
½ dl ristede pinjekerner
salt
saft af ½ citron
3 fed hvidløg
½ dl parmesan ost

½ liter creme fraice eller fromage frais


SÅDAN GØR DU
Rør marinaden sammen. Hæld grøntsagerne i en plasticpose og hæld marinaden over. Ryst dem grundigt sammen. Hæld i ildfast fad.
Rør flødeost og mangochutney sammen, og smag til med salt, peber og fennikel.
Smør osten på kyllingebrysterne og fordel dem over grøntsagerne. Steges i ovn 35-40 min ved 180-200 grader, mål centrumtemperatur til 75 grader.

Pestosauce:

olie, persille, basilikum, pinjekerner, salt, citronsaft, hvidløg og parmesan blendes sammen og smages til.
Bland godt med creme fraice eller fromage frais og smag til med salt og peber.
SERVERING
Server med råstegte karfofler eller lignende.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling på broget grøntsagsbund med kold pestosauce: fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling på broget grøntsagsbund med kold pestosauce:, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Spagetti carbonara     Fyldt kalkunbryst II     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marineret kalkunbryst- helstegt     Tvebakkekage     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     Yoghurtboller     Grillet vildt dyrekølle     Pastaret i fad     Grov go'e boller     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]