opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling på broget grøntsagsbund med kold pestosauce:

Kylling på broget grøntsagsbund med kold pestosauce:

Kylling på broget grøntsagsbund med kold pestosauce:
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(104)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.823
Visninger
239
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
8 kyllingebryster
1 fennikel, strimler
2 gulerødder, skiver
2 stængler blegselleri, skiver
¼ selleri, strimler

100 g flødeost
3 spsk. Mangochutney
salt, peber
lidt stødt fennikel

marinade:
2 spsk. Honning – gerne akaciehonning
saften af 2 lime
3 spsk. Frisk, hakket mynte

Pestosauce:
1,5 dl olivenolie
4 stilke persille
1 lille potte basilikum
½ dl ristede pinjekerner
salt
saft af ½ citron
3 fed hvidløg
½ dl parmesan ost

½ liter creme fraice eller fromage frais


SÅDAN GØR DU
Rør marinaden sammen. Hæld grøntsagerne i en plasticpose og hæld marinaden over. Ryst dem grundigt sammen. Hæld i ildfast fad.
Rør flødeost og mangochutney sammen, og smag til med salt, peber og fennikel.
Smør osten på kyllingebrysterne og fordel dem over grøntsagerne. Steges i ovn 35-40 min ved 180-200 grader, mål centrumtemperatur til 75 grader.

Pestosauce:

olie, persille, basilikum, pinjekerner, salt, citronsaft, hvidløg og parmesan blendes sammen og smages til.
Bland godt med creme fraice eller fromage frais og smag til med salt og peber.
SERVERING
Server med råstegte karfofler eller lignende.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling på broget grøntsagsbund med kold pestosauce: fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling på broget grøntsagsbund med kold pestosauce:, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Tvebakkekage     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fersken suppe (den er genial)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pastaret i fad     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Boller m/ A38     Helstegt Oksestriploin     Trylledej (ikke spiseligt)     Suppekuren     Gulerodskage (Rå)     Færøsk æblekage     Grovboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]