opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kræmmerhus med skaldyr

Kræmmerhus med skaldyr

Kræmmerhus med skaldyr
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(163)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.511
Visninger
279
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Kræmmerhuse:
2 plader dybfrossen butterdej á 85 g
1 sammenpisket æg til pensling
blå birkes

Fyld:
4 salatblade af hovedsalat
1½ dl creme frâiche
4 spsk. mayonnaise
ca. 200 g krebsehaler
ca. 200 g rejer
2 spsk. hakket dild
1 finthakket rødløg
4 spsk. kaviar
friskkværnet havsalt

Pynt:
8 store rejer
8 krebsehaler
4 citronbåde
dildkviste
lakserogn


SÅDAN GØR DU
Kræmmerhuse:
Optø butterdejspladerne og rul dem ud til dobbelt længde. Spor hver plade i 5-6 lange strimler. Form kræmmerhuse af bagepapir i 4 lag. Et ad gangen, ellers kan man ikke styre det. Vikl dejstrimlerne tæt sammen rundt om kræmmerhusene, start fra bunden, fæstn med vand, når du ta´r en ny strimmel. Læg kræmmerhusene på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med æg og drys med birkes. Bag kræmmerhusene ved 200 gr. i ca. 15 min. og lad dem køle af. Lirk forsigtigt bagepapiret ud af kræmmerhusene.

Fyld:
Hak rejerne og krebsehalerne. Rør fyldet sammen af creme frâiche, mayonnaise og skaldyrene. Rør dild, løg og kaviar i blandingen. Smag til med salt. Stik et salatblad i hvert kræmmerhus og fyld op med skaldyrssalaten.
SERVERING
Pynt: Stik 2 store rejer og 2 krebsehaler sammen med lakserogn og dildkviste i kræmmerhusets åbning på dekorativ vis. Server med citronbåd. Garner med resten af skaldyrssalaten, hvis der er mere til overs. Det smager vidunderligt og ser fantastisk flot ud - og dine gæster synes virkelig, de bliver kræset for!
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kræmmerhus med skaldyr fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kræmmerhus med skaldyr, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Grov go'e boller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     kagecreme - yderst bagefast     Trylledej (ikke spiseligt)     Fastelavnsboller med flødeskum     Lammeculotte i ovn.     Fondue     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]