Kræmmerhuse:
Optø butterdejspladerne og rul dem ud til dobbelt længde. Spor hver plade i 5-6 lange strimler. Form kræmmerhuse af bagepapir i 4 lag. Et ad gangen, ellers kan man ikke styre det. Vikl dejstrimlerne tæt sammen rundt om kræmmerhusene, start fra bunden, fæstn med vand, når du ta´r en ny strimmel. Læg kræmmerhusene på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med æg og drys med birkes. Bag kræmmerhusene ved 200 gr. i ca. 15 min. og lad dem køle af. Lirk forsigtigt bagepapiret ud af kræmmerhusene.
Fyld:
Hak rejerne og krebsehalerne. Rør fyldet sammen af creme frâiche, mayonnaise og skaldyrene. Rør dild, løg og kaviar i blandingen. Smag til med salt. Stik et salatblad i hvert kræmmerhus og fyld op med skaldyrssalaten.
Pynt:
Stik 2 store rejer og 2 krebsehaler sammen med lakserogn og dildkviste i kræmmerhusets åbning på dekorativ vis. Server med citronbåd. Garner med resten af skaldyrssalaten, hvis der er mere til overs.
Det smager vidunderligt og ser fantastisk flot ud - og dine gæster synes virkelig, de bliver kræset for!