opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fondue

Fondue

Fondue
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(568)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fondue
183.555
Visninger
2.723
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Fondue er ne fantastisk til nytårsaften

var dagens opskrift Fondue var dagens opskrift den 03.02.2019

DU SKAL BRUGE
Fonduen:
Okse stykker
Lever stykker
Coctail pølser
Bacon stykker
Champignon

Tilbehør:
Salat
Agurk
Majs
Tomater
Kartofler (store) til Pomfritter
Paprika dip:
Cremefraiche
Lidt ketchup
Paprika
Lidt ægte mayonnaise
Salt/peber
Blandes sammen

Dild/persille dip:
Hakket Frisk Dild
Hakket Frisk Persille
Cremefraiche
Lidt ægte mayonnaise
Salt/peber Blandes sammen

Rødbedde løg mix:
Hakket Løg
Hakket Rødbedder
Blandes sammen

fx. solsikkeolie til gryden og husholdningssprit fondue varmeren.


SÅDAN GØR DU
Skær alle ingredienser ud, så de passer til fondue pindene. Gør fonduen klar og begyndt så at spise.
SERVERING
Hjemmelavet Pomfritter, Dill dip, Paprika dip og Flute. En god ret til nytår.

Husk nu en god Vin

En god ret hvis man er mange.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
04.10.2013, 10:54
Mange spiser den som beskrevet, men den er ret tung. Måske kan man lave en frisk sorbet til dessert.

Jesper Michelsen
31.12.2009, 11:15
Og jeg savner lidt info om tilbehør; brød, salat - hvad?

Mette Thomsen
16.01.2008, 20:31
Angående olien: Man kan med fordel anvende følgende olietyper: vindruekerneolie, tidselolie, solsikkeolie eller rapsolie m.fl. . Man bør ikke anvende jordnøddeolie eller andre stærkt lugtende olier da det bliver for markant og vedhængende i lokalet. Generelt bør man ikke anvende palmin eller animalske fedtstoffer på grund af sundhedsmæssige årsager: for mange mættede fedtsyrer; fondue er i sig selv ikke specielt sundt som følge af det jo er en reel friturestegning som pågår. Sørg for at olien holder en passende temperatur i gryden hvilket i praksis betyder at olien ikke bør blive varmere end 200 grader C; i praksis kan det være svært at temperaturregulere helt nøjagtigt. Undlad at tilbagehælde den brugte olie i flasken med den ubrugte olie.

Betina
11.01.2008, 14:31
Vi bruger altid vindruekerneolie i fondue-gryden. men eller er det også ret god med rødvin.

Konsinski
02.04.2007, 14:34
Jeg bruger altid rødvin eller bouillon til min fondue - så bliver den ikke så fed som ved olie eller palmin.. :) Jeg kan også anbefale små kødboller til at putte i fonduen .. MUMZ! :)

Nordmaj
02.02.2007, 10:13
Som fedtstof kan du bruge noget der hedder Palmin, det er pakket i pakker af 500 g. Papiret er vist nok hvidt, med grøn/rød skrift. Det ligger i køledisken sammen med margarine og smør. Kan købes stort set alle steder. HAr i hvertfald set det i Netto, Brugsen og Føtex. Vi plejer at bruge 1- 1 1/2 pk pr. pryde. Men det kommer jo an på grydens str. Som fingerregl kan man sige at det skal kunne dække en pind med et stykke kød og en pølse. Det må ikke gå helt op til kanten, da det bobler og syder meget

Pia
06.01.2007, 14:56
Det ser godt ud, næsten som i min barndom, hvor vi altid fik fondue til min fødselsdag, men jeg mangler også oplysninger om olietypen. Jeg foreslår endvidere kogte æg, delt op i hvider og blommer, og hakket ligesom de øvrige ingredienser.

sb
31.12.2006, 12:17
som nybegynder ud i det med fondue savner jeg oplysning om, hvilken type fedtstof/vædske der skal i fondue-gryden!

Julie karlsen
20.08.2001, 13:14
Husk nu at det er en middag som feder, men det smager jo godt.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fondue opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fondue med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fondue, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hannes vafler.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Den bedste Kylling i Karry!     Kokos-kalkun     Grov go'e boller     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Blommetrifli     Nemme flûtes     Dagmartærte     Tunmousse      Gulerodskage (Rå)     Morgenbirkes - fryseegnede     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Græsk-Yoghurt brød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]