opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fondue

Fondue

Fondue
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(568)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fondue
184.671
Visninger
2.730
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Fondue er ne fantastisk til nytårsaften

var dagens opskrift Fondue var dagens opskrift den 03.02.2019

DU SKAL BRUGE
Fonduen:
Okse stykker
Lever stykker
Coctail pølser
Bacon stykker
Champignon

Tilbehør:
Salat
Agurk
Majs
Tomater
Kartofler (store) til Pomfritter
Paprika dip:
Cremefraiche
Lidt ketchup
Paprika
Lidt ægte mayonnaise
Salt/peber
Blandes sammen

Dild/persille dip:
Hakket Frisk Dild
Hakket Frisk Persille
Cremefraiche
Lidt ægte mayonnaise
Salt/peber Blandes sammen

Rødbedde løg mix:
Hakket Løg
Hakket Rødbedder
Blandes sammen

fx. solsikkeolie til gryden og husholdningssprit fondue varmeren.


SÅDAN GØR DU
Skær alle ingredienser ud, så de passer til fondue pindene. Gør fonduen klar og begyndt så at spise.
SERVERING
Hjemmelavet Pomfritter, Dill dip, Paprika dip og Flute. En god ret til nytår.

Husk nu en god Vin

En god ret hvis man er mange.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
04.10.2013, 10:54
Mange spiser den som beskrevet, men den er ret tung. Måske kan man lave en frisk sorbet til dessert.

Jesper Michelsen
31.12.2009, 11:15
Og jeg savner lidt info om tilbehør; brød, salat - hvad?

Mette Thomsen
16.01.2008, 20:31
Angående olien: Man kan med fordel anvende følgende olietyper: vindruekerneolie, tidselolie, solsikkeolie eller rapsolie m.fl. . Man bør ikke anvende jordnøddeolie eller andre stærkt lugtende olier da det bliver for markant og vedhængende i lokalet. Generelt bør man ikke anvende palmin eller animalske fedtstoffer på grund af sundhedsmæssige årsager: for mange mættede fedtsyrer; fondue er i sig selv ikke specielt sundt som følge af det jo er en reel friturestegning som pågår. Sørg for at olien holder en passende temperatur i gryden hvilket i praksis betyder at olien ikke bør blive varmere end 200 grader C; i praksis kan det være svært at temperaturregulere helt nøjagtigt. Undlad at tilbagehælde den brugte olie i flasken med den ubrugte olie.

Betina
11.01.2008, 14:31
Vi bruger altid vindruekerneolie i fondue-gryden. men eller er det også ret god med rødvin.

Konsinski
02.04.2007, 14:34
Jeg bruger altid rødvin eller bouillon til min fondue - så bliver den ikke så fed som ved olie eller palmin.. :) Jeg kan også anbefale små kødboller til at putte i fonduen .. MUMZ! :)

Nordmaj
02.02.2007, 10:13
Som fedtstof kan du bruge noget der hedder Palmin, det er pakket i pakker af 500 g. Papiret er vist nok hvidt, med grøn/rød skrift. Det ligger i køledisken sammen med margarine og smør. Kan købes stort set alle steder. HAr i hvertfald set det i Netto, Brugsen og Føtex. Vi plejer at bruge 1- 1 1/2 pk pr. pryde. Men det kommer jo an på grydens str. Som fingerregl kan man sige at det skal kunne dække en pind med et stykke kød og en pølse. Det må ikke gå helt op til kanten, da det bobler og syder meget

Pia
06.01.2007, 14:56
Det ser godt ud, næsten som i min barndom, hvor vi altid fik fondue til min fødselsdag, men jeg mangler også oplysninger om olietypen. Jeg foreslår endvidere kogte æg, delt op i hvider og blommer, og hakket ligesom de øvrige ingredienser.

sb
31.12.2006, 12:17
som nybegynder ud i det med fondue savner jeg oplysning om, hvilken type fedtstof/vædske der skal i fondue-gryden!

Julie karlsen
20.08.2001, 13:14
Husk nu at det er en middag som feder, men det smager jo godt.
 
Denne gode opskrift på Fondue med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fondue, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Havtorn marmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Grillet hornfisk med sprødt skind     Gulerodskage (Rå)     pommes anna     Grillspyd     Helstegt Oksestriploin     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Bøf stroganoff med kartoffel-sellerimos (sund version)     Nemme pølsehorn     Bagte Kartofler på Grill     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]