opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Foie gras Terrrine

Foie gras Terrrine

Foie gras Terrrine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(116)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.209
Visninger
199
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
700 g Foie gras And eller gåse
4 cl cognac
6 cl hvid portvin
2 cl tør sherry
7 g salt
2 g hvid peber


SÅDAN GØR DU
Lad Foie gras´en hvile ved stuetemperatur i 2 timer. Fjern nerverådene med en lille kniv og læg leverstykkerne i et dybt fad. hæld cognac, portvin, sherry, salt og peber over. Sæt fadet på køl lad leveren marinere natten over.

Pres leveren ned i en terrinform. Varm ovnen op til 100c (anvend et termometer) Gør et vandbad klar. Stil Foie gras terrinen i vandbadet og bag den en 1time og 15 min. Foie gras temperatur må ikke overstige 55-60c.Tag terrine ud og sæt den i prea i 8 timer på køl.

SERVERING
på børd på salat elller hvad man her lys til
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

John
16.12.2008, 20:36
God opskrift. Nem at følge. Godt resultat. Forsøg evt. med at drysse foien med groft knust peber.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Foie gras Terrrine opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Foie gras Terrrine fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Foie gras Terrrine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Piment sauce     Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med     Møllehjuls brød     Poulard Edward den 7.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Græske frikadeller     Yoghurtboller     Porrer i fad med oksekød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Andebryst i ovn til mange     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     kikærtefrikadeller     Luxsus kalkungryde     Fondue     Græsk rejetærte     Forslag til sund hurtig frokost - Sej med grønt og dressing      Grillet Nakkekoteletter i Barbecue marinade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]