opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Foie gras Terrrine

Foie gras Terrrine

Foie gras Terrrine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(116)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.949
Visninger
213
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
700 g Foie gras And eller gåse
4 cl cognac
6 cl hvid portvin
2 cl tør sherry
7 g salt
2 g hvid peber


SÅDAN GØR DU
Lad Foie gras´en hvile ved stuetemperatur i 2 timer. Fjern nerverådene med en lille kniv og læg leverstykkerne i et dybt fad. hæld cognac, portvin, sherry, salt og peber over. Sæt fadet på køl lad leveren marinere natten over.

Pres leveren ned i en terrinform. Varm ovnen op til 100c (anvend et termometer) Gør et vandbad klar. Stil Foie gras terrinen i vandbadet og bag den en 1time og 15 min. Foie gras temperatur må ikke overstige 55-60c.Tag terrine ud og sæt den i prea i 8 timer på køl.

SERVERING
på børd på salat elller hvad man her lys til
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

John
16.12.2008, 20:36
God opskrift. Nem at følge. Godt resultat. Forsøg evt. med at drysse foien med groft knust peber.
 
Denne gode opskrift på Foie gras Terrrine fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Foie gras Terrrine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Røræg i ovn     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Nemme pølsehorn     Raclette med det hele     Pasteuriseret æblemost     Færøsk æblekage     Trylledej (ikke spiseligt)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Yoghurtboller     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     Suppekuren     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]