opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Foie gras Terrrine

Foie gras Terrrine

Foie gras Terrrine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(116)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.271
Visninger
214
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
700 g Foie gras And eller gåse
4 cl cognac
6 cl hvid portvin
2 cl tør sherry
7 g salt
2 g hvid peber


SÅDAN GØR DU
Lad Foie gras´en hvile ved stuetemperatur i 2 timer. Fjern nerverådene med en lille kniv og læg leverstykkerne i et dybt fad. hæld cognac, portvin, sherry, salt og peber over. Sæt fadet på køl lad leveren marinere natten over.

Pres leveren ned i en terrinform. Varm ovnen op til 100c (anvend et termometer) Gør et vandbad klar. Stil Foie gras terrinen i vandbadet og bag den en 1time og 15 min. Foie gras temperatur må ikke overstige 55-60c.Tag terrine ud og sæt den i prea i 8 timer på køl.

SERVERING
på børd på salat elller hvad man her lys til
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

John
16.12.2008, 20:36
God opskrift. Nem at følge. Godt resultat. Forsøg evt. med at drysse foien med groft knust peber.
 
Denne gode opskrift på Foie gras Terrrine fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Foie gras Terrrine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Gulerodskage (Rå)     Trylledej (ikke spiseligt)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Bradepande/pandekage!     Mælkesnitter     Fondue     Fastelavnsboller med flødeskum     Indbagte rejer     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     irsk stuvning med svinekød     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     sydhavskylling     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]