opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Okseculotte

Okseculotte

Okseculotte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(174)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.180
Visninger
431
Print
Kategori
til personer
til 4
DU SKAL BRUGE
1,3 kg okseculotte
salt
peber
hvidløg
vand
fløde


SÅDAN GØR DU
Fedtlaget ridses helt igennem. Stegen gnides grundigt med salt, peber og hvidløg og lægges i en lille bradepande smurt med olivenolie. Der hældes lidt koldt vand ved og bradepanden sættes i ovnen ved 225 grader (205 grader i en varmluftsovn). Stegen brunes indtil vandet begynder at koge, det tager ca. 15 min. Temperaturen sænkes til 175 grader (160 grader i en varmluftsovn) og stegen videresteger ca. 30 minutter til den har en kernetemperatur på 49 grader. Derefter hviler stegen under staniol og tildækket med fx en grydelap. Efter ca. 15 minutter vil stegen være pænt, jævnt rød. Bradepanden skylles godt med med lidt vand og den dannede sky sættes i fryseren til fedtet er størknet tilstrækkeligt til, at det kan skummes af (smagsmæssigt kan det være en fordel at beholde lidt af fedtet i skyen). Skyen bruges til sovs. Den kan jævnes eller blot koges ind med fløde.
SERVERING
Kan serveres med Ovnstegte grønsager
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Okseculotte fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Okseculotte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Nemme flûtes     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kvædemarmelade     Köfte, tyrkiske lammefrikadeller med ovnbagte kartofler     Helstegt Oksestriploin     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mornay sauce     Lækker nougat-glasur     Spagetti carbonara     Kaffekage m. æble og kanel     nem spejlæg      Gammeldags kylling med skilt sovs     hurtig mad som er fedtfattig     Gulerodskage med flødeost glasur     Indisk Kyllingeret     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]