opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › V. Hunderups 5-korns landbrød(koldhævet og kolesterolfattigt

V. Hunderups 5-korns landbrød(koldhævet og kolesterolfattigt

V. Hunderups 5-korns landbrød(koldhævet og kolesterolfattigt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.223
Visninger
185
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1500 –1600 g. Hvedemel (Økologisk, Gluten el. andet
hvedemel af god kvalitet til bagværk).

500 g. Økologisk 5-korns blanding.

14 dl Vand

30 g. Gær.

½ dl Flydende Becel

6 tsk. Salt


SÅDAN GØR DU
8 dl. Kogende vand hældes i en skål med den 500 g. økologiske 5 – korns blanding. Blandingen står i blød i min. 2 timer (skal max. være lunkent)
Gæren opløses i de resterende 6 dl. Lidt lunkne vand (hellere lidt for koldt end varm) og hældes over i skålen med kornblandingen.
Becel og salten tilsættes og der røres rundt.
Mel tilsættes. I første omgang 1500 g.. De evt. sidste 100 g. mel tilsættes hvis nødvendigt. Det sidste kan evt. bruges til at strø på bordet, når dejen skal æltes efter hævning.
Dejen æltes let færdigt på bordet. Dejen skal være lind og kun akkurat kunne slippe.
Herefter deles dejen i 2 klumper, som hver puttes i en stor skål med film/stor opskåret frostpose over (påmonter evt. en elastik for at undgå, at dejen vokser ud af skålen og ned i køleskabet).
Lad dejen stå natten over (12 –15 timer).
Efter endt hævning æltes de to klumper dej/ landbrød meget let på bordet. Herefter formes de til 2 aflange pølser og placeres på hver sin bageplade med bagepapir på. Brødene placeres diagonalt på pladen.
Brødene ridses, hvorefter de hver for sig bages i en forvarmet ovn ca. 40 min. Ved 225 – 230 *C.
Brødene tages efter endt bagning ud og lægges på en rist med bunden i vejret til afkøling et kvarters tid.
SERVERING
God appetit ved morgenbordet. Brødet kan også bruges som tilbehør til f.eks. pasta – retter. Michael Larsen
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler V. Hunderups 5-korns landbrød(koldhævet og kolesterolfattigt opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på V. Hunderups 5-korns landbrød(koldhævet og kolesterolfattigt fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet V. Hunderups 5-korns landbrød(koldhævet og kolesterolfattigt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)      krydret farsfad med porrer     Fondue     Æbleskiver med æg     Gratinerede grønsagssnitter     Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch     Kyllingegryde     Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler     Gulerødder stegt med løg & rosmarin     koldskål med kærnemælk og ymer     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     Valnøddeis     Bagt Æblemos:     Halve bagte kartofler     Brun sovs     Yoghurtboller     Roqueforttærte     Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi     Græsk farsbrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]