avokado,citron,friske jordbær,friske grønne asparges, rejer,creme fraiche18%, salt, hvid peber,hvidløg,persille,hovedsalat.
avokadoen flækkes og gnides hurtigt med citronsaft(ellers bliver den mørk)aspargesne skæres i ca 5 cm og dyppes i kogende vand, afkøles. jordbærne skylles og renses(inævnte rækkefølge, da der ikke trækker så meget vand ind i dem) skæres i 1/4 rejerne skal være optøet.
gremefraichen blandes med salt og hvid peber lidt hvidløg.
jordbær,asparges og rejer blandes sammen og trækker (i køleskab ca½ time.
på en tallerken lækkes et salatblad, herpå ½ avokado(skær en lille smule af rundingen, så står den bedre)
fyldet kommes i og det hele drysses med lidt finthakket persille,drissinger serveres ved siden af og evt et stykke flutes
VELBEKOMME
16.06.2005, 14:22