500 g kyllingebryst skåret i strimler.
Olie til stegning.
1 stort løg i skiver.
1 aubergine, i grove tern.
2 tomater, i både.
2 store forårsløg, groft skåret.
1 ds. hakkede flåede tomater.
2 fed hvidløg, grofthakket.
1 stor frisk chili, i skiver.
2 cm ingefær, grofthakket.
Sort chilipasta.
Lidt citronsaft.
1 hønsebouillonterning.
1½ dl fløde.
½ tsk. allehånde, stødt.
½ tsk kanel, stødt.
1 tsk koriander, stødt.
½ tsk. muskat, stødt.
½ tsk kardemomme, stødt.
Salt.
Peber.
Løg og aubergine sauteres af i olie. Chili, hvidløg og ingefær tilsættes og varmes igennem og derefter tilsættes kyllingen.
Når kyllingen er brunet tilsættes chilipasta, flåede tomater, fløde og bouillon samt alle krydderierne.
Tilsæt forårsløgene efter ca. 5 min og lad derefter retten simrer i et kvarter. Tilsmag med salt, peber og citronsaft. Tomatbådene tilsættes umiddelbart før servering.
Serveres med ris, citronbåde og godt brød.
02.02.2008, 11:48