opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sommerfugl - lagkage

Sommerfugl - lagkage

Sommerfugl - lagkage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(110)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.731
Visninger
162
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Bunde: 125 g sukker,(2½ dl) 3 æg, 50 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 50 g kartoffelmel.
Marengs : 3 æggehvider, 120 g sukker.
Creme : 3 dl mælk, 3 æggeblommer, 5 spsk sukker, 1 spsk maizenamel, 2 tsk vanillesukker.
Abrikosmasse : 200 g tørrede abrikoser sukker og vand 3 dl fløde.
Pynt : brun glasur eller smeltet chokolade flødeskum banan, kiwifrugter , hindbær, chokoladepinde.


SÅDAN GØR DU
Bunde : Pisk sukker og æg luftigt. bland de øvrige ingredienser og vend dem forsigtigt i dejen. Fordel dejen i to smurte lagkageforme og bag ved 180 G i ca 15 min.
Marengs mens bundene er i ovnen piskes æggehviderne meget stive, kom sukker i lidt af gangen og pisk til massen er sej. kom massen i en sprøjtepose og sprøjt i toppe på lagkagebundene så snart de er kommet ad af ovnen sæt bundene i bunden af ovnen ca 10 min igen . lad dem derefter svale af på gagerist.
Creme : bring mælk, eller fløde i kog. pisk sukker, æg, maizena og vanille sammen pisk den kogende mælk i æggemassen og hæld tilbage i gryden. varm til kogepunktet, mens der piskes, til cremen tykner. lad cremen svale af.
Abrikosmasse. Sæt abrikoserne i blød i vand natten over. kog dem i vandet med sukker efter smag. abrikoserne må gerne være lidt seje, mos eller blend massen og lad den svale.. pisk fløden stiv og vend det i abrikosmassen sammen med cremen. er den for tynd så tilsæt lidt husblas( ca 2 blade)
Sammenlægning kom abrikosmassen/cremen på en bund med marengstoppene øverst kom den anden bund på med marengstoppene nedad. skær lagkagen i to halve og vend dem så de buede sider vender mog hinanden(som vinger)
SERVERING
Vingerne overtrækkes med brun glasur på siderne kommes et tyndt lag flødeskum. bananerne skrælles og lægges i midten så den buer i vejret som sommerfuglens krop. chokoladestængerne sættes i som følehorn. kiwi skæres i skiver og sættes i buerne hindbær sættes imellem kiwiskiverne . god fornøjelse og velbekomme
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sommerfugl - lagkage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sommerfugl - lagkage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fondue     Boller m/ A38     Mormors Stegte sild i eddike     Ægte indianer-røv     Svampet kanelkage     Mælkesnitter     Mornay sauce     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Porrer i fad med oksekød     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Nem ovnret med koteletter     Kalkunbryst med karry & Hvidløg     Grundopskrift til al wokmad     Pasta Cabonara uden æg     Gulerodskage- Deluxe     Skarv     Oldemors sirupskage - nem og lækker     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]