opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tun moussé

Tun moussé

Tun moussé
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(196)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
45.328
Visninger
1.359
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 dåser tun i olie (a ca. 185 g)
200 g blødt smør
1 dl Karolines Køkken cremefraiche 18%
1 tsk friskpresset citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft. Rør det hele sammen og smag moussen til med salt og peber. Fyld moussen i en postejform eller en skål. Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før serveringen.
SERVERING
Pyntes med brøndkarse serveres med hjertebrød eller flutes
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hanne Roy
04.03.2008, 13:53
nem og lækker

Zenia Kofoed
28.12.2007, 15:20
Den smager super godt, og er rigtig god som en lille forret

Brit Nielsen
06.07.2007, 07:47
den lyder bare super god.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tun moussé opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tun moussé fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tun moussé, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Salmiak - Lakrids Pastiller     Den bedste Kylling i Karry!     Børnenes kokoskugler     Blødende chokoladekage     Mælkebøttemarmelade     Estragonsovs     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Paprika dip     Rødvinssauce     Tranebærsauce     Gryderet m. oksekød     Omelet m. skinke og ost     Ris med tun     Rejesuppe med fersken.     Blommetrifli     Verdens bedste brød     kyllingelår med rasp i friture     Græsk rejetærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]