opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tun moussé

Tun moussé

Tun moussé
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(196)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
46.066
Visninger
1.365
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 dåser tun i olie (a ca. 185 g)
200 g blødt smør
1 dl Karolines Køkken cremefraiche 18%
1 tsk friskpresset citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft. Rør det hele sammen og smag moussen til med salt og peber. Fyld moussen i en postejform eller en skål. Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før serveringen.
SERVERING
Pyntes med brøndkarse serveres med hjertebrød eller flutes
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hanne Roy
04.03.2008, 13:53
nem og lækker

Zenia Kofoed
28.12.2007, 15:20
Den smager super godt, og er rigtig god som en lille forret

Brit Nielsen
06.07.2007, 07:47
den lyder bare super god.
 
Denne gode opskrift på Tun moussé fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tun moussé, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Æblekage med kokos     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grillet krondyrfilet     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Karbonader i fløde/porre sauce     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Porrer i fad med oksekød     Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Ægte indianer-røv     Raclette med det hele     Den bedste Kylling i Karry!     Omelet m. skinke og ost     Kanelsnegle kagemand     Mexicansk kyllingelasagne     Havretern med nougat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]