opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forloren Hare med svinekød

Forloren Hare med svinekød

Forloren Hare med svinekød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(220)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Forloren Hare med svinekød
20.899
Visninger
492
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Haren:

250g. Hakket oksekød.
250g. Hakket svinekød.
2 dl. Rasp.
2 Æg.
1-2 Tsk. salt eller efter smag.
1 Tsk. rosmarin.
1 Dl. mælk
100g. bacon

Saucen:

1 Spsk. Smør
2 spsk. mel
1/4 l boliong (okse)
1/4 l fløde/mælk
kulør
1 kniv spis peber
ribsgelé efetr smag ca 1½ spsk


SÅDAN GØR DU
Rør alle ingridienserne sammen, til du får en samlet masse Læk den i en ovnfast form og form den som en hare ryg. Dæk "haren" i bacon og sæt den i ovnen på 250 grader i 15 min. efter der så kom saucen ved og lad den så stå i ovnen i 25 min ved 175 grader med et stykke stamiol over så saucen ikke fordamper.

Saucen:

Smælt smøren og kom melet ved (en opbagt sauce) kom der efter boliongen og fløden og rør det sammen kom så alle kryderierne i og smag den til med ribsgelé og rosmarin.
SERVERING
Skær den i skiver og sæt den ind i det ovnfaste fad saveres med hvide kartofler. God Fornøgelse.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Michelle Therkildsen
24.02.2009, 18:47
Den her opskrift udgjorde aftensmaden hjemme hos os i dag og det var bare helt i top. Jeg undlod rosmarinen i sovsen og sådan blev den også perfekt. Jeg er ikke glad for smagen af rosmarin generelt, så næste gang halverer/undlader jeg rosmarinen i stegen. Opskriften har min varmeste anbefaling.
 
Denne gode opskrift på Forloren Hare med svinekød med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forloren Hare med svinekød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Smagen af kød fra vildt, er helt fantastisk
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kvædemarmelade     Klamme fingre     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Andebryst i ovn til mange     Græskar kage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet vildt dyrekølle     Marengs spøgelser     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Grov go'e boller     Jægerens dyreragout     Pastaret i fad     Oldemors sirupskage - nem og lækker     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]