opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grethes kringle - fryseegnet

Grethes kringle - fryseegnet

Grethes kringle - fryseegnet
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(208)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
24.790
Visninger
622
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
650 g. mel
275 g. margarine
100 g. gær
70 g. sukker
1 tsk. salt
3 æg
ca. 3 dl. mælk

Remonce:
150 g. margarine
150 g. sukker
1 spsk. mel
evt. 1-2 tsk. kanel

1 brev bagefast cremepulver

Til pensling og drys:
sammenpisket æg, nøddeflager og sukker(evt. thesukker)


SÅDAN GØR DU
Gæren opløses i den lunkne mælk, de øvrige ingredienser tilsættes, og der æltes til dejen er ensartet.
Hæver et lunt sted ca. 20 min.
Remoncen røres sammen og cremen laves efter anvisningen på pakken.
Dejen rulles ud og deles i 6 stykker, der hver rulles til en aflang plade. Herpå fordeles remonce og creme i en stribe på langs. Hvert stykke lukkes og efterhæver ca. 20 min. Pensles med æg og drysses med nødder og sukker.
Bages på midterste rille i ca 7 min. ved 220 grader.
SERVERING
Serveres til kaffen. Det er en stor portion, og man kan selvfølgelig bage en mindre, men det er jo næsten samme arbejde og det er rart at have nogle stænger kringle i fryseren som hurtigt kan lunes i ovnen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

haledyr
15.01.2011, 09:58
Skal margarinen smeltes eller smuldres? Og remoncen skal margarinen smeltes der eller bare piskes med sukkeret? Jeg skal vist holdes i hånden... :x
 
Denne gode opskrift på Grethes kringle - fryseegnet fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grethes kringle - fryseegnet, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grydestegte ribletter.     Cremefraichedressing med peberrod     Frikadeller     Amerikanske pandekager III     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     Mørbradgryde     Oksegrydesteg med kartofler & sovs     champignon pate     Græske Farsruller     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Roulade med jordbæris ( sukkerfri )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Græskar kage     Club Sandwich     Græsk rejetærte     Blomkålssuppe      Brombærsauce t/vildt     Lange Frikadeller      Gullash suppe     Hvidløgssild     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]