opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kilians kalkunrulle

Kilians kalkunrulle

Kilians kalkunrulle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(177)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kilians kalkunrulle
20.542
Visninger
423
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kalkunbryst
marinade:
½ dl. olie
1 dl. hvidvin
3 fed hakkede hvidløg
1 spsk. frisk hakket timian (gerne citrontimian)
2 spsk. frisk hakket fransk estragon(ikke russisk)
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
salt og peber

Fyld:
ca. 100 g. champignoner skåret i tern
1 pakke bacon i tern (eller tern af en god bacon)
2 løg i tern
100 g. revet ost fx. pizzaost


SÅDAN GØR DU
Kalkunbrystet lægges på et bræt og det skæres op på langs og bredes fladt ud.
Alt til marinaden røres sammen og brystet lægges og står koldt 3-4 timer.
Bacon, løg og champignon svitses hver for sig. Blandes og osten tilsættes.
Kalkunbrystet tages op af marinaden bredes ud og fyldet lægges på. Brystet rulles sammen om fyldet og snøres med madsnor.
Kalkunrullen lægges i en brødform, marinaden hældes ved og der tilsættes yderligere ca. 2 dl. vand.
Hvis der er mere fyld end der kan være i kalkunen lægges det ned ved.
Formen sættes i ovnen ved180- 200 grader i ca. 1 time.
Stegetermometer skal vise ca. 82 grader.
Tages ud af ovnen og hviler ca. 15 min.
Skyen hældes fra, jævnes og smages til. Der kan evt. tilsættes lidt madlavningsfløde.
Snoren fjernes fra stegen og den skæres i skiver.
SERVERING
Serveres med sovsen og kartofler eller kartoffeltårn- Se min opskrift.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kilians kalkunrulle med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kilians kalkunrulle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillspyd med kyllingeinderfilet      Kylling satay stegt i ovn     Makronkage     Nem softice     Havretern med nougat     Lagkage med banan & ananas     Glaserede løg.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kyllingbryst med pesto og bacon     gammel Estrup gryde     Afrikansk peanut kylling     Gode Råd - lette og luftige     Skotske æg     Sund kylling salat     Stegt flæsk m. persillesovs     Sauce     Chili Con Carne (De Luxe)     Tarteletter Med Kylling     lagkage med råcreme & frugt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]