opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kilians kalkunrulle

Kilians kalkunrulle

Kilians kalkunrulle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(177)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kilians kalkunrulle
21.321
Visninger
430
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kalkunbryst
marinade:
½ dl. olie
1 dl. hvidvin
3 fed hakkede hvidløg
1 spsk. frisk hakket timian (gerne citrontimian)
2 spsk. frisk hakket fransk estragon(ikke russisk)
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
salt og peber

Fyld:
ca. 100 g. champignoner skåret i tern
1 pakke bacon i tern (eller tern af en god bacon)
2 løg i tern
100 g. revet ost fx. pizzaost


SÅDAN GØR DU
Kalkunbrystet lægges på et bræt og det skæres op på langs og bredes fladt ud.
Alt til marinaden røres sammen og brystet lægges og står koldt 3-4 timer.
Bacon, løg og champignon svitses hver for sig. Blandes og osten tilsættes.
Kalkunbrystet tages op af marinaden bredes ud og fyldet lægges på. Brystet rulles sammen om fyldet og snøres med madsnor.
Kalkunrullen lægges i en brødform, marinaden hældes ved og der tilsættes yderligere ca. 2 dl. vand.
Hvis der er mere fyld end der kan være i kalkunen lægges det ned ved.
Formen sættes i ovnen ved180- 200 grader i ca. 1 time.
Stegetermometer skal vise ca. 82 grader.
Tages ud af ovnen og hviler ca. 15 min.
Skyen hældes fra, jævnes og smages til. Der kan evt. tilsættes lidt madlavningsfløde.
Snoren fjernes fra stegen og den skæres i skiver.
SERVERING
Serveres med sovsen og kartofler eller kartoffeltårn- Se min opskrift.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kilians kalkunrulle med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kilians kalkunrulle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: kagecreme - yderst bagefast     Hjemmelavet fyldt chokolade     Hjemmelavet sky     græsk kylling med kartofler og oliven     Gulerodskage (Rå)     Dild dressing     Jordbærlagkage     sauce nage     Kalkun pastaret     nutella lagkage     Gode Råd - lette og luftige     Cremet sauce lavet på bobler (Champagne, mousserende vin)     Hjemmelavet Figenpålæg til Børn     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tomat/hvidløgs forret.     Pastaret i fad     Hjemmelavet agurkesalat     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Fransk chokoladekage med chokolade- og nougatcreme     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]