opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kilians kalkunrulle

Kilians kalkunrulle

Kilians kalkunrulle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(177)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kilians kalkunrulle
20.932
Visninger
426
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kalkunbryst
marinade:
½ dl. olie
1 dl. hvidvin
3 fed hakkede hvidløg
1 spsk. frisk hakket timian (gerne citrontimian)
2 spsk. frisk hakket fransk estragon(ikke russisk)
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
salt og peber

Fyld:
ca. 100 g. champignoner skåret i tern
1 pakke bacon i tern (eller tern af en god bacon)
2 løg i tern
100 g. revet ost fx. pizzaost


SÅDAN GØR DU
Kalkunbrystet lægges på et bræt og det skæres op på langs og bredes fladt ud.
Alt til marinaden røres sammen og brystet lægges og står koldt 3-4 timer.
Bacon, løg og champignon svitses hver for sig. Blandes og osten tilsættes.
Kalkunbrystet tages op af marinaden bredes ud og fyldet lægges på. Brystet rulles sammen om fyldet og snøres med madsnor.
Kalkunrullen lægges i en brødform, marinaden hældes ved og der tilsættes yderligere ca. 2 dl. vand.
Hvis der er mere fyld end der kan være i kalkunen lægges det ned ved.
Formen sættes i ovnen ved180- 200 grader i ca. 1 time.
Stegetermometer skal vise ca. 82 grader.
Tages ud af ovnen og hviler ca. 15 min.
Skyen hældes fra, jævnes og smages til. Der kan evt. tilsættes lidt madlavningsfløde.
Snoren fjernes fra stegen og den skæres i skiver.
SERVERING
Serveres med sovsen og kartofler eller kartoffeltårn- Se min opskrift.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kilians kalkunrulle med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kilians kalkunrulle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marengs spøgelser     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Blommetrifli     Klamme fingre     Omelet m. skinke og ost     Halloween kage kirkegård     Brownie med saltkaramel midte     Helstegt Oksestriploin     Mormors Stegte sild i eddike     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]