opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Morgenbirkes - fryseegnede

Morgenbirkes - fryseegnede

Morgenbirkes - fryseegnede
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(464)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Morgenbirkes - fryseegnede
62.675
Visninger
1.846
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 09.03.2019 Morgenbirkes - fryseegnede var dagens opskrift den 09.03.2019

DU SKAL BRUGE
300 g. mel
100 g. smør eller margarine
1 spsk. sukker
1 æg
50 g. gær
½ tsk. salt
1 dl. mælk

Til pensling og pynt:
1 sammenpisket æg og birkes


SÅDAN GØR DU
Gæren opløses i den kolde mælk. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt.
Lad dejen hvile et par min. Den skal ikke forhæves, men rulles ud til en plade på 20x65 cm.
Hele overfladen pensles med æg, og dejen foldes sammen i 3 lag med sammenfoldningen nedad.
Pensl med æg, drys med birkes og skær ud i 16 stykker.
Sættes på en bageplade med bagepapir og hæver tildækket til dobbelt størelse ca. 30 min.
Bages ved 220 grader i 15-17 min.

Hvis birkesene skal fryses forbages de ved 225 grader i 10-12 min. og fryses når de er lunkne.
Sættes frosne direkte i en forvarmet ovn 220 grader i 5-6 min. Hviler 5 min. inden serveringen.
SERVERING
Serveres til morgenkaffen. Har man dem i fryseren, kan man servere lune birkes på under ½ time.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tanja & Thor
02.10.2013, 11:11
Det er bare rigtig gode.
 
Denne gode opskrift på Morgenbirkes - fryseegnede med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Morgenbirkes - fryseegnede, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Frikadeller med havregryn     Kold avocadosuppe med fløde     Indbagte rejer     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mors gulerodssalat med rosiner     Victoria-kage med fyld     Påskekyllinger af kogte æg     Farmors æbleskiver     Flødestuvet spinat     Majs kolber på grill     Banankage -uden fedt     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Ørred på grill     Boller med olie     Helstegt grillet oksefilet     Raclette med det hele     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Rejer al pil pil     Mexicansk kyllingelasagne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]