opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Morgenbirkes - fryseegnede

Morgenbirkes - fryseegnede

Morgenbirkes - fryseegnede
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(472)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Morgenbirkes - fryseegnede
83.086
Visninger
1.974
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 07.02.2020 Morgenbirkes - fryseegnede var dagens opskrift den 07.02.2020



FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
300 g. mel
100 g. smør eller margarine
1 spsk. sukker
1 æg
50 g. gær
½ tsk. salt
1 dl. mælk

Til pensling og pynt:
1 sammenpisket æg og birkes


SÅDAN GØR DU
Gæren opløses i den kolde mælk. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt.
Lad dejen hvile et par min. Den skal ikke forhæves, men rulles ud til en plade på 20x65 cm.
Hele overfladen pensles med æg, og dejen foldes sammen i 3 lag med sammenfoldningen nedad.
Pensl med æg, drys med birkes og skær ud i 16 stykker.
Sættes på en bageplade med bagepapir og hæver tildækket til dobbelt størelse ca. 30 min.
Bages ved 220 grader i 15-17 min.

Hvis birkesene skal fryses forbages de ved 225 grader i 10-12 min. og fryses når de er lunkne.
Sættes frosne direkte i en forvarmet ovn 220 grader i 5-6 min. Hviler 5 min. inden serveringen.
SERVERING
Serveres til morgenkaffen. Har man dem i fryseren, kan man servere lune birkes på under ½ time.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tanja & Thor
02.10.2013, 11:11
Det er bare rigtig gode.
 
Denne gode opskrift på Morgenbirkes - fryseegnede med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Morgenbirkes - fryseegnede, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Bradepande/pandekage!     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Trylledej (ikke spiseligt)     paella skøtt     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     Ægte indianer-røv     Cremeboller     Suppe - Som min mor lavede den.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     kagecreme - yderst bagefast     Fondue     Yoghurtboller     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]