opskrifter
Søg i 12.531 opskrifter fra 25.842 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Riskage

Riskage

Riskage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(160)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Riskage  Foto af : Maduniverset
12.115
Visninger
128
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Annalise Cassell

DU SKAL BRUGE
250 g grødris
1 liter mælk
125 g smør
150 g sukker
6 æg
1 spsk mel
3 tsk bagepulver


SÅDAN GØR DU
Ris og mælk koges til grød.Heri smeltes smørret.
Når grøden er lidt afkølet røres æggeblommerne i.
Mel og bagepulver røres i.
Pisk hviderne meget stive og bland dem forsigtigt i.
Bages i 2 sandkageforme ved 180 gr i ca 1 time på nederste rille i ovnen.
SERVERING
Skæres i skiver og serveres med flødeskum og ribsgele. Fryseegnet

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
20.01.2018, 16:11
Hej Mikkel kan se brugeren har glemt at skrive hvornår det skal i. sukker blandes i sammen med med og bagepulver Vi får det tilføjet i opskriften

Mikkel Henriksen
20.01.2018, 08:56
Hvornår blandes sukker i?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Riskage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Riskage med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Riskage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hvid chokolademousse m. jordbær     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     pommes anna     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     Den bedste ungarske gullasch     Røræg i ovn     Hakket Oksekød med Hvidkål     Tunmousse med rød kaviar.     Champignon-broccolitærte med skinke     Fersken suppe (den er genial)     Marcaroni and Cheese luksusudgaven     Peberrodssovs     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Helstegt Oksestriploin     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Bagte cherrytomater, lækkert tilbehør.     Jordbær marcipan lagkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]