opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Riskage

Riskage

Riskage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(168)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Riskage  Foto af : Maduniverset
20.548
Visninger
194
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 14.01.2021 Riskage var dagens opskrift den 14.01.2021



FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
250 g grødris
1 liter mælk
125 g smør
150 g sukker
6 æg
1 spsk mel
3 tsk bagepulver


SÅDAN GØR DU
Ris og mælk koges til grød.Heri smeltes smørret.
Når grøden er lidt afkølet røres æggeblommerne i.
Mel, sukker og bagepulver røres i.
Pisk hviderne meget stive og bland dem forsigtigt i.
Bages i 2 sandkageforme ved 180 gr i ca 1 time på nederste rille i ovnen.
SERVERING
Skæres i skiver og serveres med flødeskum og ribsgele. Fryseegnet
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
20.01.2018, 16:11
Hej Mikkel kan se brugeren har glemt at skrive hvornår det skal i. sukker blandes i sammen med med og bagepulver Vi får det tilføjet i opskriften

Mikkel Henriksen
20.01.2018, 08:56
Hvornår blandes sukker i?
 
Denne gode opskrift på Riskage med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Riskage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt kylling med pikant ost      Frisk pasta med laks og flødesovs     Morgenbirkes - fryseegnede     Bagt rodfrugtmos     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gullash-suppe     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Suppekuren     Nemme flûtes     Grovboller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kommenkringler     Gorgonzola sauce     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Eksotisk tun     Grillet kyllingefilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]