opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › fisketerrine med reje/asparges-sovs

fisketerrine med reje/asparges-sovs

fisketerrine med reje/asparges-sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(332)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
fisketerrine   med reje/asparges-sovs
37.646
Visninger
627
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
½ kg hvidt fiskefars----(torsk eller. lign)
½ kg. rødt fiskefars-- (laks eller ørred)
2 æg----et æg til hver portion.

en buket broccoli

200 g. rejer
en dåse asparges

sovs...
ca. 40 g. marg.
ca.--5 spsk. mel
1dl. fløde (9 %)

vand fra broccoli
bouillion


SÅDAN GØR DU
den hvide fiskefars røres med et ekstra æg
den røde fiskefars røres også med et ekstra æg.
--

broccoli---forkoges i ca 5 min.--


en 1½ form smøres----den hvide fiskefars lægges i bunden af formen---
kolde kogte broccoli-- lægges i --så de lægger pænt i midten at fisketerrienn-

derefter kommes den røde fiskefars på'

formen dækkes med staniol--
og bages i vandbad---i ovnen ---180 g. ca.. 1 time


sovsen bages op----(eller hvis man ønsker en sovs der er mindre fed---hældes alle våde ingridienser i en gryde---og jævnes med en jævning--- når sovsen er færdig---kommes rejerne i ( gem nogen til pynt)---rejerne må ikke koge med--da de så bliver hårde

SERVERING
server fisketerrinen-- med kartofler---broccoli--og reje aspargssovs'
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på fisketerrine med reje/asparges-sovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet fisketerrine med reje/asparges-sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Nachos m/kylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grillet entrecote med tomatsmør, grønsagsspyd og kartoffelgr     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fondue     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Færøsk æblekage     Indbagte rejer     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Original Mexikansk Guacamole     Pastaret i fad     Nemme flûtes     Lammeculotte i ovn.     Spagetti carbonara     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]