opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › fisketerrine med reje/asparges-sovs

fisketerrine med reje/asparges-sovs

fisketerrine med reje/asparges-sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(326)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
fisketerrine   med reje/asparges-sovs
31.168
Visninger
579
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
½ kg hvidt fiskefars----(torsk eller. lign)
½ kg. rødt fiskefars-- (laks eller ørred)
2 æg----et æg til hver portion.

en buket broccoli

200 g. rejer
en dåse asparges

sovs...
ca. 40 g. marg.
ca.--5 spsk. mel
1dl. fløde (9 %)

vand fra broccoli
bouillion


SÅDAN GØR DU
den hvide fiskefars røres med et ekstra æg
den røde fiskefars røres også med et ekstra æg.
--

broccoli---forkoges i ca 5 min.--


en 1½ form smøres----den hvide fiskefars lægges i bunden af formen---
kolde kogte broccoli-- lægges i --så de lægger pænt i midten at fisketerrienn-

derefter kommes den røde fiskefars på'

formen dækkes med staniol--
og bages i vandbad---i ovnen ---180 g. ca.. 1 time


sovsen bages op----(eller hvis man ønsker en sovs der er mindre fed---hældes alle våde ingridienser i en gryde---og jævnes med en jævning--- når sovsen er færdig---kommes rejerne i ( gem nogen til pynt)---rejerne må ikke koge med--da de så bliver hårde

SERVERING
server fisketerrinen-- med kartofler---broccoli--og reje aspargssovs'
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på fisketerrine med reje/asparges-sovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet fisketerrine med reje/asparges-sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Madbrød med rosmarin     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Ymerkoldskål     Solbærsyltetøj med rom     Marinerede flanksteak     Omelet m. skinke og ost     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Champignon-broccolitærte med skinke     Blommetrifli     Flødestuvet spinat     Fondue     Rejer al pil pil     champignon pate     Fersken suppe (den er genial)     Mornay sauce     Grundopskrift til al wokmad     Dansk bøf m. pandesauce     Bechamel-sauce.     Reje-meloncocktail.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]