opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyletter med gulerod og persille

Kyletter med gulerod og persille

Kyletter med gulerod og persille
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(162)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.213
Visninger
163
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 kyllingebryster eller tilsvarende mængde kalkunkød
2 mellemstore fintrevne gulerødder
en lille håndfuld persille
3 æg
1 lille løg
1 fed hvidløg
rasp
1 tsk salt og lidt peber
mel


SÅDAN GØR DU
I blender:
Blend løg og hvidløg i blænderen, og kom de fintrevne gulerødder i. På blendere med rivehjerne kan de rives direkte i farsen. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og blend dem samme med løg, hvidløg og gulerødder. Derefter tilsættes persillen og blendes med.

Tilsæt 1 æg, 1-2 spsk rasp og brug en dejkrog til at ælte farsen med.

OBS : tilsæt evt mere eller mindre rasp efter behov. Farsen skal være lidt klistret fordi det giver det bedste resultat når de er færdige.

Tilsidst tilsættes salt og peber.
Lad farsen stå ½ time i køleskabet inden anvendelse.

Farsen kan sagtens røres uden blender hvis man får slagteren til at hakker kyllinge kødet eller kører det gennem en kødhakker

Farsen formes til små kylletter eller burgere efter behov De vendes i mel og derefter i 2 æg som er pisket let med en gaffel og til sidst i rasp blandet med lidt salt og en tsk paprika. Steges gyldne på panden ved ikke alt for høj varme.
SERVERING
Servers med sød chillisauce eller remoulade. Er god til børn og børnefødselsdage, eller som en lille snack til de voksne.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

pedo
23.08.2006, 10:37
rigtig god mad
 
Denne gode opskrift på Kyletter med gulerod og persille fra Maduniverset.dk i kategorien Børn opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyletter med gulerod og persille, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Kanelsnegle kagemand     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Rigtige Romkugler     Spinattærte med fetaost     Fondue     Andebryst i ovn til mange     Mormors citronfromage     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]