opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Franskbrød med Durum fra Skiveren

Franskbrød med Durum fra Skiveren

Franskbrød med Durum fra Skiveren
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(260)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Franskbrød med Durum fra Skiveren
28.984
Visninger
575
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ingredienser: 100 g margarine
1½ liter væske (skummet-let-sødmælk-vand -fløde) bland hvad du lige har.
50 g gær
1 tsk sukker
500 g Durumhvedemel
ca. 1½ kg hvedemel
4-5 tsk salt


SÅDAN GØR DU
Smelt margarine og kom væske heri og lun det hele til 38 grader. Er der lidt tykmælk kan det også fyldes i,men skal dog ikke varmes. Opløs gæren i lidt af mælken og tilsæt sukker. Kom resten af væsken i. 500 g Durumhvedemel kommes i sammen med lidt hvedemel.Rør godt med en ske. Saltet kommes i. Kom mere mel i og ælt når ikke der kan røres mere. Kom ikke mere mel i end at dejen forbliver lind og smidig, men dog slipper hænderne. Dejen dækkes og sættes til hævning i en til to timer. Herefter hældes dejen ud på bordet og den deles i tre portioner der hver formes til et brød. Kom bagepapir på en plade og læg alle tre brød på og lad dem efterhæve ca 45 min. De skal gerne hæve lidt ind i hinanden. Varm ovnen op til 200 grader. Brødene prikkes med en kødnål og pensles med sammenpisket æg. Bages midt i ovnen ca. 30-40 min. Når tiden er gået vendes et brød på hovedet. Hvis det lyder hult når der bankes på det, er det bagt. Hvis ikke må det have lidt længere. Brødene trækkes fra hinanden og afkøles.


 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Franskbrød med Durum fra Skiveren med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Franskbrød med Durum fra Skiveren, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillspyd     Kyllingespyd med bacon marinade     Banankage uden æg     Kogning af majs     Grillet vildt dyrekølle     Nemme pølsehorn     Mornay sauce     Abehjerne     Pasta Cabonara uden æg     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Kalkun grill spyd     Tvebakkekage     Bagte Kartofler på Grill     Raclette med det hele     Bouf flamande (flamsk bøf)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Piment sauce     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]