opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Græske kyllinge underlår

Græske kyllinge underlår

Græske kyllinge underlår
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(164)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
25.265
Visninger
499
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
24 kyllingunderlår
3 spsk.citronsaft
2 spsk. olivenolie
2 spsk. honning
1 tsk. tørret oregano
1 tsk.salt
2 fed hvidløg


SÅDAN GØR DU
Bland alle ingredienser til marinaden i en plastikpose kom kyllinglår ved , luk posen og mariner på køl8 timer.
smør et ildfast fad, kom kyllingelår i med det marinade der hænger ved.
Forvarm ovnen til 190 grader og steg lårene 30- 40 min vend dem 1 gang under stegningen.
SERVERING
severes med en god dip og kartoffelbåde
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

kkk
22.01.2007, 10:27
dt r sku noqet lækkert mad. (:
 
Denne gode opskrift på Græske kyllinge underlår fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Græske kyllinge underlår, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pulled Pork burger     mini Blinis med stenbiderrogn     Chili con carne     Gazpacho     Grill Sovs     Sømandsgryde     Sherryfromage     Marinerede hvidløg     Brunsvigermand     FYLDTE KALVEKOTELET     Kalkunbryst med spændende fyld     faseret peber og tomater     Jule Gås     kalvefrikassé     Safran Sauce     Nem lagkage bund     Franske flütes 3stk.     Stegt flæsk med persillesauce (fedtfattig)     Indisk ris og karry     Gåsesteg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]