opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dadelfarsserede auberginer

Dadelfarsserede auberginer

Dadelfarsserede auberginer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(24)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.394
Visninger
105
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 auberginer
3 modne tomater
1 løg
3 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
1 tsk kanel
5 dadler
150 g mild cheddarost
salt og peber
vindruekerne /majsolie


SÅDAN GØR DU
Skyl auberginerne , og flæk dem . Læg dem på bagepapir, og bag dem i ca. 40 min .
Løg og hvidløg hakkes fint. Dadlerne hakkes groft. Tomaterne skæres over i halve, kernerne skrabes ud , og kødet hakkes groft.
Sauter løg og hvidløg klare i olie, og tilsæt derefter de hakkede dadler , de hakkede tomater og krydderierne. Lad løgblandingen stå og tykne lidt . Tænd ovnen ved 175 grader.
Når auberginerne næsten er faldet sammen tages de ud af ovnen , hvorefter kødet forsigtigt skrabes ud.
Nu*Blandes auberginekødet sammen med løgblandingen . Det hele fyldes i aubergineskallerne og drysses med den revne ost.
Bages færdig i ovnen 30 min.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Dadelfarsserede auberginer opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Dadelfarsserede auberginer fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dadelfarsserede auberginer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Nemme pølsehorn     pommes anna     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt grillet oksefilet     Børnenes kokoskugler     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Kanelsnegle kagemand     Blødende chokoladekage     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]