opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nasi goreng

Nasi goreng

Nasi goreng
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(295)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
39.196
Visninger
686
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 deciliter ris, helst jasminris
6 deciliter vand
Salt
300 gram kyllingefilet
250 gram champignon
250 gram savoykål, hvidkål, sølvbede eller kinakål
1 løg
1 gulerod
2 æg
2 spiseskeer olie
1 teske ostindisk karry eller gurkemeje
3 spiseskeer ketjap manis
1 teske sambal oelek
150 gram fine frosne ærter

2 løg
1/2 agurk
1 bundt purløg



SÅDAN GØR DU
1. Skyl risene i flere hold vand og bring dem langsomt i kog i vandet tilsat 1 teske salt.
2. Lad dem koge under tætsluttende låg i 20 minutter. Rør i risene med en gaffel og læg et viskestykke mellem gryde og låg og lad risene trække til de er kolde.
3. Sæt en gryde over med vand og kog kyllingestykkerne til de er møre cirka 15 minutter.
4. Rens champignonerne ved at fjerne bunden og gnubbe dem rene under vand. Skær dem i kvarte.
5. Skyl kålen og snit den fint.
6. Skær løget i halve på langs, fjern skrællen og skær løgene i tern.
7. Skræl guleroden og skær den i lange tynde strimler.
8. Pisk æggene med 4 spiseskeer vand og lidt salt og peber. Bag en tynd æggekage på en slip let-pande i 1/2 spiseske olie. Skær den i lange strimler.
9. Varm wokken eller en stor stegegryde, helst med slip let-belægning. Steg champignonerne uden brug af fedtstof til de er pænt brune, tag dem op og læg dem til side.
10. Varm resten af olien, tilsæt karry/gurkemeje og kort efter de kogte ris. Smuldr risen med fingrene, så der ikke kommer hele klumper med. Steg 4-5 minutter til risene er ristede og varme.
11. Rør ketjap manis og sambal oelek sammen og tilsæt det. Vend kål, gulerødder, ærter og champignon i. Tilsæt kyllingen og varm hele retten igennem. Smag til med salt og peber.
12. Skær løgene i halve på langs, fjern skrællen og skær løget i ringe. Steg dem på en slip-let pande til de er sprøde.
13. Skyl agurken og skær den i tynde skiver.
14. Skyl purløget, ryst det fri for vand og klip det fint.
15. Kom retten i et stort fad og læg et mønster af æggeomelet strimler på toppen. Drys med sprøde løg og purløg og læg skiver af agurk langs kanten af fadet.
Server med ekstra sambal oelek til de modige.


SERVERING
Tip: Har man ikke ketjap manis – den søde indonesiske soyasauce, kan man til denne ret erstatte den med en tynd soyasauce rørt op med lidt ketchup. Sambal oelek er en stærk pasta fremstillet af friske røde chilier og lidt salt. Det bruges som krydderi i mad og som erstatning for frisk chili.I stedet for sambal oelek kan du bruge ½ frisk chili. Indkøbsliste
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Nasi goreng opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Nasi goreng fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nasi goreng, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos     sauce Bigarade - en anderledes sauce til jule anden.     Pasta Cabonara uden æg     Blommetrifli     T&T's Orientalske kylling i karry     Mormors Marmeladekage     langtidsstegt farseret and     Tranebærkompot     LAMMEKØLLE     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Baklavas, græsk skærekage     Daim konfekt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grill sauce (barbequesauce)     Abrikos-Chokolade lagkage.     Fersken suppe (den er genial)     Hjemmelavet Pikant ost     Fedtfattig tunsalat     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]