opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Strudsesteg med rødvinssauce og champignoner med spinat og p

Strudsesteg med rødvinssauce og champignoner med spinat og p

Strudsesteg med rødvinssauce og champignoner med spinat og p
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(30)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.973
Visninger
100
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 strudsesteg ca. 800 g
smør til bruning
2 dl rødvin
1/2 dl portvin
5 dl. hønsebouillon
meljævning
kulør
salt og peber
Tilbehør:
500 g champignon
2 pære i både
250 g frisk spinat
olie til bruning
salt og peber
Nye kartofler


SÅDAN GØR DU
Brun kødet på alle sider i fedtstof i en gryde. Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin og kog det ned til det halve. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt hønsebouillon og kog under låg ca. 30 min, til stegen er svagt rosa. Vend stegen af og til. Et stegetermometer skal vise en centrumstemperatur på 57 grader.

Tag stegen op, pak den i alufolie og lad den hvile, mens retten gøres færdig. Skum skyen for fedt, jævn med meljævning og farv med kulør. Smag til med salt og peber og si saucen.

Til tilbehøret skæres champignonerne i skiver. Udkern pærerne og skær dem i både. Rens spinaten og giv den et opkog i saltet vand. Dryp af i sigte. Brun chamoignonerne i olie på panden. Lad pærerne stege med et par min. Vend til sidst spinaten i og smag til med salt og peber.

Skær stegne i skiver og server den med sauce, tilbehør og nye kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Strudsesteg med rødvinssauce og champignoner med spinat og p fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Strudsesteg med rødvinssauce og champignoner med spinat og p, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Pastaret i fad     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     kagecreme - yderst bagefast     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Suppekuren     Røræg i ovn     Tunmousse      Spagetti carbonara     Porrer i fad med oksekød     Fondue     Mors gulerodssalat med rosiner     Trylledej (ikke spiseligt)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]