opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pastitsio med lam og aubergine

Pastitsio med lam og aubergine

Pastitsio med lam og aubergine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.663
Visninger
132
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stk løg
1 spsk olivenolie
500 g hakket lammekød
1 fed hvidløg
1 1/2 tsk køkkensalt
1 spsk frisk Legro oregano
1/2 tsk kanel
Sauce:
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
5 dl skummetmælk
1 fed hvidløg
1/4 tsk stødt nellike
250 g fetaost 40+
1/2 tsk bordsalt
1 knivspids peber
2 æg




1/4 tsk sukker
1/4 tsk peber
500 g auberginer
1 dåse hakkede tomater
300 g pasta penne


SÅDAN GØR DU
Svits det hakkede løg i olien over medium varme. Når løget er blevet blødt tilsættes hakket lammekød, og det svitses over middelhøj varme.

-Tilsæt presset hvidløg, salt, oregano, kanel, sukker og peber og steg videre under omrøring i et par minutter. Skær auberginen ud i tern på 1x1 cm, tilsæt dem sammen med tomat og lad retten simre under låg, til auberginestykkerne er møre. Tag låget af og lad det simre i 15 min. mere, så det tykner lidt. Smag til med salt og peber og evt.lidt mere frisk oregano.

-Forvarm ovnen til 210°C.

-Ostesauce: Smelt smørret i en middelstor gryde over medium varme. Tilsæt mel og steg under omrøring i to minutter. Pisk mælk i og tilsæt hvidløg samt nellike. Bring saucen i kog under konstant omrøring. Skru herefter ned for varmen og lad saucen simre i 5 min. Tilsæt smuldret feta, salt og peber og kog under kraftig omrøring.

-Pisk æggene let i en lille skål. Tilsæt de piskede æg til saucen, mens der piskes for at fordele det hele jævnt.

-Kog pennne i letsaltet vand. Vend halvdelen af pennene med kødsaucen og halvdelen med ostesaucen.

-Hæld kødsaucen med penne op i et stort ildfast fad. Herpå hældes ostesauce med penne. Sørg for, at begge lag er jævnt fordelt. Bag pastitsioen i ovnen i 25-30 min. og lad den stå i 5 min. før den serveres.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pastitsio med lam og aubergine fra Maduniverset.dk i kategorien Lam opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pastitsio med lam og aubergine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Christmas stollen     Dansk/Amerikansk Thanksgiving     Flødestuvet spinat     Mørdejssnitter     Hjemmelavet fyldt chokolade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Amerikanske pandekager med vanillestang     Kartoffelmos og kødsauce i ovn     Supersprøde havregrynskager.     fisk i fad med spinat og gulerodssauce     Lækker chokoladekage med kun 2 ingredienser     Bamses Leverpostej     Konfekt med Bailey     Børnenes kokoskugler     Kyllingetærte med champignon     Min chipotle gryde.     Færøsk rugbrød     Æble tiramisu     Kalvepate med champignon     Oldes Kokoskranse     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]