opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pastitsio med lam og aubergine

Pastitsio med lam og aubergine

Pastitsio med lam og aubergine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.397
Visninger
127
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stk løg
1 spsk olivenolie
500 g hakket lammekød
1 fed hvidløg
1 1/2 tsk køkkensalt
1 spsk frisk Legro oregano
1/2 tsk kanel
Sauce:
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
5 dl skummetmælk
1 fed hvidløg
1/4 tsk stødt nellike
250 g fetaost 40+
1/2 tsk bordsalt
1 knivspids peber
2 æg




1/4 tsk sukker
1/4 tsk peber
500 g auberginer
1 dåse hakkede tomater
300 g pasta penne


SÅDAN GØR DU
Svits det hakkede løg i olien over medium varme. Når løget er blevet blødt tilsættes hakket lammekød, og det svitses over middelhøj varme.

-Tilsæt presset hvidløg, salt, oregano, kanel, sukker og peber og steg videre under omrøring i et par minutter. Skær auberginen ud i tern på 1x1 cm, tilsæt dem sammen med tomat og lad retten simre under låg, til auberginestykkerne er møre. Tag låget af og lad det simre i 15 min. mere, så det tykner lidt. Smag til med salt og peber og evt.lidt mere frisk oregano.

-Forvarm ovnen til 210°C.

-Ostesauce: Smelt smørret i en middelstor gryde over medium varme. Tilsæt mel og steg under omrøring i to minutter. Pisk mælk i og tilsæt hvidløg samt nellike. Bring saucen i kog under konstant omrøring. Skru herefter ned for varmen og lad saucen simre i 5 min. Tilsæt smuldret feta, salt og peber og kog under kraftig omrøring.

-Pisk æggene let i en lille skål. Tilsæt de piskede æg til saucen, mens der piskes for at fordele det hele jævnt.

-Kog pennne i letsaltet vand. Vend halvdelen af pennene med kødsaucen og halvdelen med ostesaucen.

-Hæld kødsaucen med penne op i et stort ildfast fad. Herpå hældes ostesauce med penne. Sørg for, at begge lag er jævnt fordelt. Bag pastitsioen i ovnen i 25-30 min. og lad den stå i 5 min. før den serveres.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pastitsio med lam og aubergine opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pastitsio med lam og aubergine fra Maduniverset.dk i kategorien Lam opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pastitsio med lam og aubergine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Piment sauce     Møllehjuls brød     Græske frikadeller     Skotsk Chokoladekage med Whisky     Forslag til sund hurtig frokost - Sej med grønt og dressing      Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Lenes boller     Estragon-bøffer     Kylling med soltørrede tomater II     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Bagt æblekage med mandler     Osso buco med porre & granulata     Gullasch med kartoffelmos     Den sorte gryde     Grillet Nakkekoteletter i Barbecue marinade     Charlotte russe     Jordbærlagkage     Husarsteg.     Dalgaards Burritos     Fyldt kalkunbryst II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]