opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Panna Cotta

Panna Cotta

Panna Cotta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(143)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Panna Cotta  Foto af : Maduniverset
18.686
Visninger
256
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
½ liter fløde evt. halvt piske- og halvt fløde 13%
Korn af 1 stang vanilje
75 g sukker
4 blade husblas

Karamelsirup:
150 g sukker
1 dl vand

Kompot:
150 g snittede, spæde rabarber stilke
¼ dl jordbærsaft

Pynt: Ribs, jordbær eller blåbær


SÅDAN GØR DU
Enkel flødedessert af italiensk oprindelse – om sommeren god og frisk med kompot af rabarber eller anden frugt. Om vinteren kan kompotten klares på basis af frossen frugt.

Varm langsomt fløden op i en tykbundet gryde med vaniljekorn og -stang samt sukker, og lad den småsnurre i 15 minutter. Læg husblasen i blød i koldt vand i 4-5 minutter. Flyt gryden fra varmen, fisk vaniljestangen op og tilsæt den udblødte husblas. Rør i cremen til husblasen er helt opløst, hæld den derefter i 4 større eller 6 lidt mindre skåle eller forme, skyllet med koldt vand, og sæt den koldt i 3-4 timer- til den er fast og kan vendes ud.
Karamelsirup: Smelt sukkeret i en pande til det er gyldent. Hæld lidt af vandet ved og kog, til karamellen er helt opløst og har en jævn konsistens.
Kompot: Damp rabarberne i lidt koncentreret jordbærsaft i et par minutter, tag dem op og lad dem afkøle.

Ved servering: Vend desserterne ud og anret dem med lidt karamel samt rabarber og pynt med frugt.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

kogemanden
12.07.2006, 16:37
så kan vi alle lave opskrifter - kopier og sæt ind - det gælder vist de fleste af dine
 
Denne gode opskrift på Panna Cotta med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Panna Cotta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Nemme flûtes     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     kødrand     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mornay sauce     Røræg i ovn     Spagetti carbonara     Trylledej (ikke spiseligt)     Suppekuren     Helstegt Oksestriploin     Nemme pølsehorn     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]