Annoncering | Mobil/tablet version | 235 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.403 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Panna Cotta

Panna Cotta

Panna Cotta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Panna Cotta  Foto af : Maduniverset
15.903
Visninger
234
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
½ liter fløde evt. halvt piske- og halvt fløde 13%
Korn af 1 stang vanilje
75 g sukker
4 blade husblas

Karamelsirup:
150 g sukker
1 dl vand

Kompot:
150 g snittede, spæde rabarber stilke
¼ dl jordbærsaft

Pynt: Ribs, jordbær eller blåbær


SÅDAN GØR DU
Enkel flødedessert af italiensk oprindelse – om sommeren god og frisk med kompot af rabarber eller anden frugt. Om vinteren kan kompotten klares på basis af frossen frugt.

Varm langsomt fløden op i en tykbundet gryde med vaniljekorn og -stang samt sukker, og lad den småsnurre i 15 minutter. Læg husblasen i blød i koldt vand i 4-5 minutter. Flyt gryden fra varmen, fisk vaniljestangen op og tilsæt den udblødte husblas. Rør i cremen til husblasen er helt opløst, hæld den derefter i 4 større eller 6 lidt mindre skåle eller forme, skyllet med koldt vand, og sæt den koldt i 3-4 timer- til den er fast og kan vendes ud.
Karamelsirup: Smelt sukkeret i en pande til det er gyldent. Hæld lidt af vandet ved og kog, til karamellen er helt opløst og har en jævn konsistens.
Kompot: Damp rabarberne i lidt koncentreret jordbærsaft i et par minutter, tag dem op og lad dem afkøle.

Ved servering: Vend desserterne ud og anret dem med lidt karamel samt rabarber og pynt med frugt.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

kogemanden
12.07.2006, 16:37
så kan vi alle lave opskrifter - kopier og sæt ind - det gælder vist de fleste af dine


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Panna Cotta opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Panna Cotta med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Panna Cotta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Boller i Karry (mælkefri)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Krydder frikadeller     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hakket Oksekød med Hvidkål     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grønne asparges med bacon     Gulerodskage (Rå)     Frikadeller med havregryn     Nachos m/kylling     Røræg i ovn     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Den bedste ungarske gullasch     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com