opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kreolske rejer

Kreolske rejer

Kreolske rejer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.325
Visninger
120
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 1/2 dl langkornede ris
2 tsk olie
2 stilke bladselleri,strimlede
2 fed hvidløg, pressede
1 løg,hakket
1 grøn perfrugt, hakket
1 dåse sorte bønner i vand, afdryppede
2 dåser hakkede tomater
1 1/2 dl tør hvidvin eller tomatjuice
1/2 tsk groft sort peber
1/4 tsk paprika eller chillipulber 1/4 fiskebouillonterning
500 g pillede rejer.


SÅDAN GØR DU
1. Kog risene. Læg låg på så de holder varme

2. Opvarm olien i en stor gryde og svits selleri, hvidløg, løg og perberfrugt under omrøring til det er mørt, Ca.10 min

3. Varm bønnerne i en mindre gryde ca. 5 min. Læg låget på og hold dem varme.

4. Bland tomater, vin, krydderier og bouillon med de stegte grønsager. Kog det sammen under omrøring ca. 15 min

5.Rør til sidst rejerne i og lad retten få et opkog men ikke mere. Rejerne bliver seje, hvis de koger længere.

6. Anret risene portionsvis på varme tallerkener. Kom så de varme bønner på og øs til slut rejeretten over.
SERVERING
Serveres straks
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kreolske rejer fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kreolske rejer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Halloween menu     Raclette med det hele     Marengs spøgelser     Klamme fingre     Andebryst i ovn til mange     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween kage kirkegård     Skinke, porre tærte     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Mormors citronfromage     Færøsk æblekage     Blodige popcorn til halloween     Serverede fingre til halloween     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]