opskrifter
Søg i 12.524 opskrifter fra 25.805 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesiske forårsruller

Kinesiske forårsruller

Kinesiske forårsruller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(199)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.882
Visninger
388
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jane Hvid

DU SKAL BRUGE
Dej:
400 g. hvedemel, 1 knsp. salt
2 æg, 2 spsk. olie, 1/2 dl vand
Fyld:
250 g. hakket svinekød, 1 rødløg
1 løg, 3 fed hvidløg
1/2 kinakål, 3 gulerødder
Stegning:
1 dl. olie


SÅDAN GØR DU
1. Steg løgene tilsæt derefter kødet. Lige inden kødet er gennemstegt tilsætter du kinakålen og gulerødderne. Lad det simre indtil det er blød udenpå med sprød indeni.
2. Dej: Bland hvedemel, salt, æg og olie sammen, tilsæt derefter vand lidt efter lidt. Dejens konsistens må ikke være klistret.
3. Rul nu dejen ud ultra tynd (jo tyndere jo bedre). Skær dejen ud i passende kvadrater.
4. Fordel fyldet i den ene ende af dej stykkerne. Fold de to sider ind hvorefter du ruller det resterende dej rundt om fyldet.
5. Hæld olie på en pande (2-3 mm dybde), lad olien blive gennemvarm før du lægger forårsrullerne på.

NB: Dejen kan også købes færdig hos de fleste asiatiske købmænd.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kinesiske forårsruller opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kinesiske forårsruller fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesiske forårsruller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: kagecreme - yderst bagefast     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Jødekager     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Blødende chokoladekage     Mælkesnitter     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Rejeroulade med spinat.     Græske frikadeller     Grov go'e boller     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pastaret i fad     Grovboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]