opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Piroger med krabbe eller kogt laks

Piroger med krabbe eller kogt laks

Piroger med krabbe eller kogt laks
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(187)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Piroger med krabbe eller kogt laks
28.086
Visninger
204
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Dej:
1 1/2 dl. vand, 15 g. gær, 2 spsk. olie
1/2 tsk. groft salt, 1 sammenpisket æg
360 g. hvedemel (6 dl.), æg til pensling
Fyld:
150 g. kogt laks eller kogt krabbekød
1 1/2 dl. kogte ris, 3 hårdkogte hakkede æg
1 bdt. fintklippet dild


SÅDAN GØR DU
1. Dej: Rør gæren ud i lunken vand, tilsæt olie, salt og det sammenpiskede æg, ælt melet i lidt efter lidt, og stil dejen til hævning i ca. 30 min.
2. Fyld: Findel det kogte fiskekød og bland det i risene med æggene og dilden.
3. Slå dejen ned, og del den i 8-10 stykker. Form hver stykke til en bolle. Rul bollen tyndt ud med en kagerulle til en diameter på 12-15 cm.
4. Læg lidt fyld på halvdelen af hver dejstykke, pensl kanten med æg, og fold dejpladerne sammen til en halvmåne.
5. Tryk pirogerne sammen i kanten med en gaffel, læg dem på en plade med bagepapir, og lad dem efterhæve i ca. 20 min.
6. Pensl pirogerne med æg, og bag dem i ca. 12 min. ved 225 grader i midten af ovnen.
SERVERING
I madpakken til buffet eller skovtur
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Piroger med krabbe eller kogt laks med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Piroger med krabbe eller kogt laks, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blåbærmuffins     Fyldig skaldyrssuppe     Lamme rullesteg med tomatcreme og persille     Fuglekvidder     Guacomole     Blommelikør     Frisk pasta med laks og flødesovs     Forlorenhare     Spinatpie     Myntelikør     Hyldebærsuppe II     Bagte ris     Bruscetta     Kogning af majs     Færøsk æblekage     Svinemørbrad i flødesauce     Frisk pasta med tomat-flødesovs     Fantastiske fyldte pandekager     Hurtig boller (skal ikke hæve)     God gammeldags pasta med kødsovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]