opskrifter
Søg i 12.564 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kanelkage

Kanelkage

Kanelkage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(320)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
72.975
Visninger
1.622
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g sukker
600 g mel
3 tsk natron
3 spsk kanel
7½ dl kærnemælk
125 g margarine



SÅDAN GØR DU
De tørre ingredienser blandes.
Margarinen smeltes, afkøles og tilsættes, kærnemælken røres i og dejen hældes i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Imens tilberedes glasuren.

125 g smeltet margarine
220 g flormelis
2 spsk kakao
1 pasteuriseret æg

det hele piskes sammen og smøres på , mens den færdigbagte kage er varm.


 
BRUGERNES KOMMENTAR

rebekka
09.03.2012, 13:01
Lidt mere kanel, 5 spsk, og 4 spsk natron, 150 gram smør og 8 dl giverf en lækker kanel kage som smager.... uhmm!

anders
17.12.2008, 14:51
Hvor mange pers. er den til???

maria
12.11.2008, 13:18
rigtig god kage. syntes den blir bedst med 4sp.ske kanel, 1sp.ske ingefær og lidt muskat. men rigtig god konsistens og fylde

Mathias
16.05.2008, 19:35
Til Marianne: Den er Fantastisk go og velsmagene:)

Kasper
04.01.2008, 20:11
Marjanne: Et rigtigt godt tip er også at komme andre krydderier i - ud over kanel (og du kan sagtens bruge 4 spsk) så kan du komme 1 spsk ingefær, stødt nellike og lidt muskat og kardemomme i - så har man en dejlig krydderkage. :)

Danni
27.04.2007, 12:23
til marjanne: Jeg plejer at putte en lille pose kanel i (ca. 23g), så smagere den af mere

jan
14.03.2007, 13:29
nam nam

Kasper
16.02.2007, 20:17
Jeg synes personligt kagen er ultroligt velsmagende og dejligt blød, og den er utroligt let at tilberede! Jeg har dog erfaret, at hvis man laver den i et lidt mindre fad, hvor kagen bliver tyk, så skal den bages væsentligt længere end 20 minutter (den ene gang lavede jeg kagen af 1 liter mælk, og den skulle bage i 1 time og 40 minutter før den var færdig!).

marjanne
20.08.2006, 11:57
kagen er god og dejlig blød. grunden til at jeg så kun giver den 7 er at den ikke smager af nok..


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kanelkage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kanelkage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kanelkage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blødende chokoladekage     Krydret Roastbeef Med Creme Fraiche, Feldsalat Og Mangosalat     Piment sauce     Kalkunret i pande     Helstegt Oksestriploin     Sunde kyllingefrikadeller     Indbagt rejer     Karbonader i fløde/porre sauce     pandekager med kylling og grøntsag fyld     Nem softice     Kartoffelbrød     Pil selv reje mad     Forloren hare m ribs-flødesovs     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Wok Viet     Mediterran spaghetti     Kokos- og citronrissonikage     Italienske kødboller     Bagte Rødløg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]