opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › cornish pasty

cornish pasty

cornish pasty
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.635
Visninger
237
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Disse fyldte pasties kommer fra Cornwal i sydengland. De blev lavet til arbejderne, så de kunne blive godt mætte. Men da arbejderne tit havde meget beskidte hænder, lavede man en kant foroven på brødet, hvor de kunne holde og bagefter smide væk.

Dej:
6½ dl mel
½ tsk sennepspulver (Colemann)
120 gr. smør eller margerine
vand tilsættes, men mængden er afhængig af melets tørhed.

fyld:
250 g hakket oksekød
2 kartofler skrællede og skårent i meget små tern
1 løg finthakket
½ dl bouilion
½ tsk sennep
1 tsk reven peberod
1 spsk Worcestershire sause
1 æg til pensling


SÅDAN GØR DU
1
ovnen forvarmes til 210 grader
bland mel og sennepspulver i en foodprocesser, tilsæt smør/margerine. blend det, til det er grynet. Tilsæt vand lidt af gangen, indtil dejen er samlet. pakkes ind i en tæt sluttende pose og lad det hvile koldt.

2
olsekød. kartofler og løg blandes (gerne med hænderne)
den kolde boullion hældes i. peberod, worcestershire saues, sennep og salt og peber tilsættes til sidst. og æltes godt sammen.

3
Rul dejen ud til ca. 3mm ikke tyndere. Derefter skæres er 6 cirkler ud på 16 cm i diameter (brug en udstikker form eller andet rundt)

4
fordel fyldet midt på hver cirkel og pensel kanterne med æg. Derefter lukkes den sammen med kanten opad.
brug fingerne til at danne en rynke kant. pensel med æg og sæt dem på en bageplade med bageparpir.
Bag dem i 10 minutter ved 210 grader
dæmp varmen til 180 og bag dem derefter 20 min. mere.

SERVERING
Cornish pasty kan spises varme, men er også rigtig gode dagen efter kolde. servere evt. med en grøn salat.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på cornish pasty fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet cornish pasty, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Abrikos trifli     Mørbradgryde m. ris     Piment sauce     Raclette med det hele     Sønderjyske pebernødder     Surkål     drømmekage i bradepande     Ovnstegt røget medister     Krydret nakkefilet.     Pandekager med æblemos     Varm Kartoffelsalat     Spinattærte med fetaost     Anderledes hakkebøf     Mormors Stegte sild i eddike     syltede pærer     kyllingetærte     Barbecuesauce, så god som Bones'     Marineret flanksteak      Børnenes kokoskugler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]