opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › cornish pasty

cornish pasty

cornish pasty
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.001
Visninger
221
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Disse fyldte pasties kommer fra Cornwal i sydengland. De blev lavet til arbejderne, så de kunne blive godt mætte. Men da arbejderne tit havde meget beskidte hænder, lavede man en kant foroven på brødet, hvor de kunne holde og bagefter smide væk.

Dej:
6½ dl mel
½ tsk sennepspulver (Colemann)
120 gr. smør eller margerine
vand tilsættes, men mængden er afhængig af melets tørhed.

fyld:
250 g hakket oksekød
2 kartofler skrællede og skårent i meget små tern
1 løg finthakket
½ dl bouilion
½ tsk sennep
1 tsk reven peberod
1 spsk Worcestershire sause
1 æg til pensling


SÅDAN GØR DU
1
ovnen forvarmes til 210 grader
bland mel og sennepspulver i en foodprocesser, tilsæt smør/margerine. blend det, til det er grynet. Tilsæt vand lidt af gangen, indtil dejen er samlet. pakkes ind i en tæt sluttende pose og lad det hvile koldt.

2
olsekød. kartofler og løg blandes (gerne med hænderne)
den kolde boullion hældes i. peberod, worcestershire saues, sennep og salt og peber tilsættes til sidst. og æltes godt sammen.

3
Rul dejen ud til ca. 3mm ikke tyndere. Derefter skæres er 6 cirkler ud på 16 cm i diameter (brug en udstikker form eller andet rundt)

4
fordel fyldet midt på hver cirkel og pensel kanterne med æg. Derefter lukkes den sammen med kanten opad.
brug fingerne til at danne en rynke kant. pensel med æg og sæt dem på en bageplade med bageparpir.
Bag dem i 10 minutter ved 210 grader
dæmp varmen til 180 og bag dem derefter 20 min. mere.

SERVERING
Cornish pasty kan spises varme, men er også rigtig gode dagen efter kolde. servere evt. med en grøn salat.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler cornish pasty opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på cornish pasty fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet cornish pasty, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Farmors æbleskiver     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Andebryst i ovn til mange     Kvædemarmelade     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mormors Stegte sild i eddike     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Tunmousse      Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags hønsesalat     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Græske frikadeller     Kanelsnegle kagemand     Waldorfsalat - Gammeldags     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]