opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Cremet sellerisuppe

Cremet sellerisuppe

Cremet sellerisuppe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(281)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
35.214
Visninger
1.025
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 selleri
2-3 mellemstore kartofler
1 løg
25 g smør
1½ l hønse eller kalvebouillon
1 dl. piskefløde
salt og lidt peber
1 bdt.persille (alm. eller bredbladet)
1 fed hvidløg
ca. 3 spsk. olivenolie
150 g bacon i terninger eller strimler


SÅDAN GØR DU
Skær skrællen af sellerien og kartoflerne skær dem i mellemstore terninger. Pil og hak løget fint. Smelt smørret i en stor gryde og svits alle urterne heri et par minutter til de er blanke. Hæld bouillonen over og bring det i kog. Kog suppen under låg til urterne er meget møre, ca. ½ time. Blend suppen f.eks. med en stavblender direkte i gryden. Smag den til med salt og peber og lidt fløde. Smagen skal være mild og konsistensen ret tyk. Da selleri varierer meget i størrelse, kan det være der skal mere bouillon i. Skyl persillen, dup den tør og blend den helt fint sammen med hvidløg. Kom olie i lidt ad gangen til det er cremet, smages til med lidt citron og salt Rist baconen sprød på en tør pande eller i mikroovnen. Server suppen med bacon på toppen og dryp af persilleolie på.

SERVERING
godt brød
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Cremet sellerisuppe fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Cremet sellerisuppe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Tvebakkekage     Raclette med det hele     Andesteg, langtidsstegt     Frikadeller med bulgur     Japansk fiske suppe. Med masser af fyld.     Kantarelmad     Kidneybønner i tomatsovs     Haricots verts eller Grønne Asparges med bacon i ovn     Grøntsagstimbale     Gina´s Karrygryde     Avocado-kartoffelmos     Svampet banankage med nødder og chokolade     Kanel toast     Abrikos-Chokolade lagkage.     Sprøde vafler     Surbrød     Ananas kage med chokolade     Halloween menu     jordbærdrømme     Klatkager lavet af havregrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]