opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gryderet m. oksekød

Gryderet m. oksekød

Gryderet m. oksekød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(323)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gryderet m. oksekød
51.811
Visninger
843
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
ca. 400 g.Oksekød i små tern
et glas perleløg
Bacontern
2 store glas rødvin
2 store glas okseboullion
1-2 tsk Timian
2 laurbær blade.
1 1/2 spsk mel
150 g Champignon i skiver
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
Rist perleløg og bacon, tag det op og brun kødet i samme gryde. Tilsæt mel og lad det få farve. Tilsæt vin, boullion, krydderier, salt og peber. Låg på og lad simre i 2-3 timer. Tilsæt champignon de sidste 15 minutter af tiden.
SERVERING
Serveres med ris og grøn salat.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Pia Holm Søeborg
17.11.2011, 14:19
nøj den er god - kan godt anbefales, der var ikek mange rester til hunden. Jeg serverede dog kartoffelmos til, stor succes. PS. lad være med at måle alt for præcist med rødvinen - det smager godt med rigeligt i simremad :-)
 
Denne gode opskrift på Gryderet m. oksekød med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gryderet m. oksekød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Fondue     Orientalsk gulerodssuppe     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Mormors citronfromage     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     irsk stuvning med svinekød     LCHF boller (cloud bread)     Bagt rodfrugtmos     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Trylledej (ikke spiseligt)     Mors gulerodssalat med rosiner     Færøsk æblekage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grydestegte Hjerter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]