Annoncering | Mobil/tablet version | 259 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.417 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesisk kylling i karry

Kinesisk kylling i karry

Kinesisk kylling i karry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(439)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kinesisk kylling i karry
93.533
Visninger
3.261
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Marpar

var dagens opskrift 01.05.2016 Kinesisk kylling i karry var dagens opskrift den 01.05.2016

DU SKAL BRUGE
40 g. smør
3 spsk. karry
4 spsk mel
1 l. hønseboullion
½ tsk. cayennepeber
4 spsk. soyasauce
500 g. (3-4) kyllingefileter i lidt store strimler(2x3 cm)
3 små løg i kvarte
1 peberfrugt i store tern(2x2 cm)
2 gulerødder i skrå skiver
1 lille ds. bambusskud
250 g. champignoner i kvarte
2 dl. frosne ærter

Du bestemmer selv om du vil bruge alle grøntsager eller nogle helt andre...Brug hvad du har for eksempel bladselleri, grønne bønner eller andet.


SÅDAN GØR DU
Start med at tilberede alle ingredienserne.Skær kyllingefileter i strimler, løg i kvarte, peberfrugt i store tern(2x2 cm), gulerødder i skrå skiver, champignoner i kvarte og åben dåsen med bambusskud.

Lav herefter sovsen. Start med at tilberede boullionen og smelt smørret i en stor gryde, drys karryen i og brænd den af, tilsæt herefter under omrøring melet og derefter stadig under omrøring boullionen lidt efter lidt. Tilsæt cayennepeber, soyasauce og løg og lad koge i 5 min. Så tilsættes kødet og der røres, så det ikke hænger sammen. Herefter tilsættes resten af grøntsagerne undtagen ærter og der koges endnu 5 min. Til sidst tilsættes ærterne og der koges 2 min. Smag til med soya, karry og cayennepeber og servér.
SERVERING
Servér med basmati eller jasminris til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Suzan
29.05.2016, 12:00
Opskriften lyder interessant

Rejsen til Hong Kong
17.02.2012, 16:31
Årh det ser godt ud... Jeg elsker kinesisk mad! Jeg får aldrig selv lavet mad for tiden, da jeg bor i Hong Kong, og her spiser man mere ude, da det er så billigt. Men kig gerne forbi min blog, hvis du interesserer dig for asiatisk mad. Spiser specielt meget kinesisk og japansk her... Fik de lækreste michellin Dim Sum forleden... www.rejsentilhongkong.dk/den-billigste-michelin-restaurant-i-verdenen-tim-ho-wan/

Bruger billede
Daniel Leth
28.10.2009, 16:47
Opskriften er rigtig god, og kan gøres endnu bedre ved at bytte ærter ud med bok choi. Efter min mening hvert fald. Men er en fantastisk ret og er nem at lave! =)

Jonna
26.10.2009, 15:37
Fat mod Anja! :-) Det kræver lidt øvelse at lave en opbagt sovs, men det kan lade sig gøre. Måske du har haft for meget varme under gryden og/eller du har hældt for meget væske i af gangen, så vil det klumpe. Prøv at skrue ned til "mellem" varme og hæld lidt mindre væske i af gangen og sørg for at røre godt, så det bliver "blankt" inden du hælder mere i. Det ender jo ud i en kanon ret, så det kan betale sig at øve lidt. :-)

Anja
20.08.2009, 10:36
Hej.. Jeg var igang med at lave retten i går. Problemet er bare at retten klumper når boullion'en bliver rørt i.? Jeg var nødt til at hælde MEGET mælk i, ellers ville retten brænde på bunden.

Anja
19.08.2009, 12:48
Mange tak for at du lagde opskriften ud, den har jeg bare ledt sådan efter. :D

Bruger billede
Ann-Marie
31.05.2009, 19:44
Mmm rigtig lækker ret, erstattede champignonerne med blomkål... Rigtig lækker.

Jette Foldager
10.02.2009, 06:39
Det er lige så godt som når man køber det på en kinarestaurant. Rigtigt godt.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kinesisk kylling i karry opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kinesisk kylling i karry med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesisk kylling i karry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Grillet lakseside     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Filodej     Yoghurtboller     Mørbradgryde m. ris     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Krydder frikadeller     Gullasch med kartoffelmos     Blommetrifli     Andebryst i ovn til mange     Røræg i ovn     Nachos m/kylling     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com