opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesisk kylling i karry

Kinesisk kylling i karry

Kinesisk kylling i karry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(442)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kinesisk kylling i karry
103.812
Visninger
3.407
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 01.05.2016 Kinesisk kylling i karry var dagens opskrift den 01.05.2016

DU SKAL BRUGE
40 g. smør
3 spsk. karry
4 spsk mel
1 l. hønseboullion
½ tsk. cayennepeber
4 spsk. soyasauce
500 g. (3-4) kyllingefileter i lidt store strimler(2x3 cm)
3 små løg i kvarte
1 peberfrugt i store tern(2x2 cm)
2 gulerødder i skrå skiver
1 lille ds. bambusskud
250 g. champignoner i kvarte
2 dl. frosne ærter

Du bestemmer selv om du vil bruge alle grøntsager eller nogle helt andre...Brug hvad du har for eksempel bladselleri, grønne bønner eller andet.


SÅDAN GØR DU
Start med at tilberede alle ingredienserne.Skær kyllingefileter i strimler, løg i kvarte, peberfrugt i store tern(2x2 cm), gulerødder i skrå skiver, champignoner i kvarte og åben dåsen med bambusskud.

Lav herefter sovsen. Start med at tilberede boullionen og smelt smørret i en stor gryde, drys karryen i og brænd den af, tilsæt herefter under omrøring melet og derefter stadig under omrøring boullionen lidt efter lidt. Tilsæt cayennepeber, soyasauce og løg og lad koge i 5 min. Så tilsættes kødet og der røres, så det ikke hænger sammen. Herefter tilsættes resten af grøntsagerne undtagen ærter og der koges endnu 5 min. Til sidst tilsættes ærterne og der koges 2 min. Smag til med soya, karry og cayennepeber og servér.
SERVERING
Servér med basmati eller jasminris til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jonas Jacobsen
06.07.2018, 15:38
Hvis man vil gøre den ekstra lækker kan man bruge kyllingelår, fjerne benet og bruge det i stedet. Giver mere smag til kyllingen. Søg "how to debone drumstick" på youtube og se hvordan.

Suzan
29.05.2016, 12:00
Opskriften lyder interessant

Rejsen til Hong Kong
17.02.2012, 16:31
Årh det ser godt ud... Jeg elsker kinesisk mad! Jeg får aldrig selv lavet mad for tiden, da jeg bor i Hong Kong, og her spiser man mere ude, da det er så billigt. Men kig gerne forbi min blog, hvis du interesserer dig for asiatisk mad. Spiser specielt meget kinesisk og japansk her... Fik de lækreste michellin Dim Sum forleden... www.rejsentilhongkong.dk/den-billigste-michelin-restaurant-i-verdenen-tim-ho-wan/

Bruger billede
Daniel Leth
28.10.2009, 16:47
Opskriften er rigtig god, og kan gøres endnu bedre ved at bytte ærter ud med bok choi. Efter min mening hvert fald. Men er en fantastisk ret og er nem at lave! =)

Jonna
26.10.2009, 15:37
Fat mod Anja! :-) Det kræver lidt øvelse at lave en opbagt sovs, men det kan lade sig gøre. Måske du har haft for meget varme under gryden og/eller du har hældt for meget væske i af gangen, så vil det klumpe. Prøv at skrue ned til "mellem" varme og hæld lidt mindre væske i af gangen og sørg for at røre godt, så det bliver "blankt" inden du hælder mere i. Det ender jo ud i en kanon ret, så det kan betale sig at øve lidt. :-)

Anja
20.08.2009, 10:36
Hej.. Jeg var igang med at lave retten i går. Problemet er bare at retten klumper når boullion'en bliver rørt i.? Jeg var nødt til at hælde MEGET mælk i, ellers ville retten brænde på bunden.

Anja
19.08.2009, 12:48
Mange tak for at du lagde opskriften ud, den har jeg bare ledt sådan efter. :D

Bruger billede
Ann-Marie
31.05.2009, 19:44
Mmm rigtig lækker ret, erstattede champignonerne med blomkål... Rigtig lækker.

Jette Foldager
10.02.2009, 06:39
Det er lige så godt som når man køber det på en kinarestaurant. Rigtigt godt.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kinesisk kylling i karry opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kinesisk kylling i karry med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesisk kylling i karry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grønkålssalat med mandler og æbler     Svampet kanelkage     Blommetrifli     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Glace til kage     Helstegt Oksestriploin     Hindbær kaviar     Butterbeer (smør øl som de drikker i harry potter)     Blommelikør     Tunmousse      Pizza bagt på bagesten     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Banankage uden æg     Kogning af majs     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]