opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dagmartærte

Dagmartærte

Dagmartærte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(254)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.045
Visninger
482
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
dej:
100 gr gær
225 gr smeltet marg.
3 dl lunkent mælk
3 æg
60 gr sukker
1 tsk kardemomme
3/4 tsk salt
750 gr mel

Fyld: kagecreme af ½ liter mælk (bagefast)
remonce:
200 gr marg
250 gr brun farin
1½ spsk sirup


SÅDAN GØR DU
Lav dejen. Den skal hæve 20 minutter. Mens dejen hæver laves cremen og remoncen.
Del dejen i 2 lige store dele.
Den ene halvdel rulles ud i en stor bradepandes størelse og lægges på bradepanden med bagepapir. (ikke for tyk, da den hæver godt. derefter smøres den bagefaste creme på (det hele). derefter rulles den anden halvdel af dejen ud til snegle. læg sneglene på cremen . der bliver ca 25 snewgle som skal lægges på i 5 gange 5.
Den kommes direkte i ovnen på 175 grader i ca 40 min
SERVERING
Kagen pyntes skiftevis med chokoladeglasur og hvid glasur. Skæres ud i firkanter i en snegls størrelse.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Kasper
09.07.2009, 09:44
Først vil jeg lige fortælle mit negative omkring denne opskrift. Det er en vildledelse for folk at den hedder dagmartærte, for dens konsistens og smag minder overhovedet ikke om en dagmartærte, men om en rigtig god brunsvigertærte med lækker creme. Jeg lavede selv cremen, fra en opskrift fra denne side. Bagefast kagecreme: 1 æg 2 spsk. Sukker 1 spsk. Vanillesukker 2½ tsk. maizena 2½ dl mælk Æg, sukker, vanillesukker og maizena piskes sammen i en tykbundet gryde. Mælken piskes i, og det hele koges op under halv blus. koger gennem 1 minut. Køler ned. (Kagecreme til mæleallergikere: Udskift mælken med sojamælk eller appelsinjuice. Giver samme fine konsistens.)

nickolaj
24.10.2008, 16:11
lyder god vil prøve at lave en

Anette
06.10.2007, 14:47
Hej Lene Det er bare en købecreme. Pulveret i 1 pose til ½ liter mælk. Jeg bruger af mærket "Maizena" med vaniliesmag,da den er bagefast.

Lene
05.10.2007, 12:00
Jeg er lidt i tvivl om hvordan man laver sådan en kagecreme som du omtaler. Har du en opskrift på sådan en creme?Resten af fremgangsmåden lyder nem og lækker.
 
Denne gode opskrift på Dagmartærte fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dagmartærte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillede små kartofler med bacon på spyd     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Snobrød     Helstegt grillet oksefilet     Sommersalat med knas og nordisk marinade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Reje-meloncocktail.     Blødende chokoladekage     Grillspyd     Bagte kartofler til mange     Marshmallow pandekager     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags Pandekager     Grov go'e boller     Hyldeblomst eddike     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]