opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dagmartærte

Dagmartærte

Dagmartærte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(254)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.767
Visninger
492
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
dej:
100 gr gær
225 gr smeltet marg.
3 dl lunkent mælk
3 æg
60 gr sukker
1 tsk kardemomme
3/4 tsk salt
750 gr mel

Fyld: kagecreme af ½ liter mælk (bagefast)
remonce:
200 gr marg
250 gr brun farin
1½ spsk sirup


SÅDAN GØR DU
Lav dejen. Den skal hæve 20 minutter. Mens dejen hæver laves cremen og remoncen.
Del dejen i 2 lige store dele.
Den ene halvdel rulles ud i en stor bradepandes størelse og lægges på bradepanden med bagepapir. (ikke for tyk, da den hæver godt. derefter smøres den bagefaste creme på (det hele). derefter rulles den anden halvdel af dejen ud til snegle. læg sneglene på cremen . der bliver ca 25 snewgle som skal lægges på i 5 gange 5.
Den kommes direkte i ovnen på 175 grader i ca 40 min
SERVERING
Kagen pyntes skiftevis med chokoladeglasur og hvid glasur. Skæres ud i firkanter i en snegls størrelse.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Kasper
09.07.2009, 09:44
Først vil jeg lige fortælle mit negative omkring denne opskrift. Det er en vildledelse for folk at den hedder dagmartærte, for dens konsistens og smag minder overhovedet ikke om en dagmartærte, men om en rigtig god brunsvigertærte med lækker creme. Jeg lavede selv cremen, fra en opskrift fra denne side. Bagefast kagecreme: 1 æg 2 spsk. Sukker 1 spsk. Vanillesukker 2½ tsk. maizena 2½ dl mælk Æg, sukker, vanillesukker og maizena piskes sammen i en tykbundet gryde. Mælken piskes i, og det hele koges op under halv blus. koger gennem 1 minut. Køler ned. (Kagecreme til mæleallergikere: Udskift mælken med sojamælk eller appelsinjuice. Giver samme fine konsistens.)

nickolaj
24.10.2008, 16:11
lyder god vil prøve at lave en

Anette
06.10.2007, 14:47
Hej Lene Det er bare en købecreme. Pulveret i 1 pose til ½ liter mælk. Jeg bruger af mærket "Maizena" med vaniliesmag,da den er bagefast.

Lene
05.10.2007, 12:00
Jeg er lidt i tvivl om hvordan man laver sådan en kagecreme som du omtaler. Har du en opskrift på sådan en creme?Resten af fremgangsmåden lyder nem og lækker.
 
Denne gode opskrift på Dagmartærte fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dagmartærte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Når de nybagte studenter kører rundt og bliver fejret af deres familier, skal der lidt godt og lækkert på bordet. Hovedreglen er at småt og nemt er godt – studenterne er som regel ikke hvert sted i lang tid ad gangen, og hvert sted de besøger får de både mad og drikke. Overvej også at servere drikke uden alkohol - de kommer ikke til at vansmægte af den grund! Find inspiration til mad til de nye studenter her på Maduniverset.
Se opskrifter her
hvid streg
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillspyd     Kyllingespyd med bacon marinade     Fiske lagkage     Dampet laks II     Filopakker med spinat, fetaost og chili     Hurtig billig rød karry kylling med cashew     Grove snobrød     Kogning af majs     Lynstegt kylling med sauce af sorte bønner     Konfekt med Bailey     LCHF boller (cloud bread)     Oksefilet med hvidløg     Pirogger med oksekød     Grove Burgerboller til Børnenes madpakker     Hjemmelavet bounty     Hirseboller med hel hirse     Stegt flæsk med persillesovs     Madbrød m. gulerod, groft salt og oregano.     Wienertærte     Franske Flutes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]