opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Den bedste ungarske gullasch

Den bedste ungarske gullasch

Den bedste ungarske gullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(636)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Den bedste ungarske gullasch  Foto af : Maduniverset
225.218
Visninger
9.429
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 11.01.2019 Den bedste ungarske gullasch var dagens opskrift den 11.01.2019

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
1 Kg. gullasch kød (eller skært oksekød)
4 store gulerødder
2-3 store løg
3 store fed hvidløg
2-3 dåser flåede tomater af god kvalitet
2 små dåser koncentreret tomat pure
1/4 liter madlavnings fløde
2 okse buillon terninger
2 spiseskefulde (med top) rosenpaprika
1 teskefuld chili (stærk)
1 knivspids kommen eller en teskefuld spidskommen
1-2 laurbærblade
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Smelt en stor spiseskefuld smør/margarine i en stor gryde.
Løgene skrælles og snittes i små stykker, og svitses sammen med gullasch kødet og hvidløget.
Gulerødderne skæres i mellemstore stykker og hældes i sammen med vand, så det hele er dækket af vandet (dog ikke mere end ca. 5 centimeter)
Tilsæt tomat puréen, okse buillonen og krydderierne (undtagen salt og peber)

Lad dette småkoge i 1-1.5 timer under låg, husk at hold øje med hvor meget væske der er i blandingen og tilsæt extra vand hvis det er ved at fordampe helt.

(Du kan nøjes med at koge det hele i 30 min. men den bedste effekt får du ved at bruge lidt extra tid)

Når det har kogt færdigt tilsættes de flåede tomater og fløden, smag til med salt og peber.

Hvis der er brug for det, så lav en hurtig meljævner.
SERVERING
Serveres helt sikkert med hele kartofler eller kartoffel stykker.. Mange bruger kartoffel mos hvilket er en stor fejl! Brug normale kartofler det fremhæver smagen meget mere, eller mos dem selv på tallerkenen med din gaffel.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jim
23.01.2019, 18:53
Er igang med at lave den. Men jeg tilsætter altså 2 hele røde pebre. Det mener jeg bestemt også de gør i Ungarn.

Simon Kambskard
14.10.2017, 21:41
Super lækker, har lavet den en del gange - Tak for en god opskrift

Hej
08.12.2016, 16:37
Min ungarske kæreste siger at den traditionelle ungarske gullasch laves med kartofler. Ikke ved siden af, men kogt i selve gullaschen :-) Super lækkert.

Hans Daugaard
27.01.2012, 10:35
Jeg har ikke læst opskriften ordentligt. Der skal jo fløde i. Undskyld.

Hans Daugaard
27.01.2012, 10:33
Virkelig god ret. Stærk som i Ungarn.Men hvorfor bruges der ikke fløde her? Den ser man anvendt i flere andre opskrifter.

H. D. Nielsen
11.01.2011, 17:18
Et svar til Mette: Man beregner 200 gram kød pr. person, så her er vel til 5 personer.

Mette
03.01.2011, 20:34
Hvor mange personer er denne opskrift til? Jeg skal lave mad til 16 personer (6 børn og 10 voksne). Hvor meget skal jeg lave?

Christian Carlsen
16.01.2009, 14:06
Enig- Jeg bruger dog hakkede tomater- som jeg tilsætter fra starten. Hvis med lader det småsimre med tætsluttende låg,sker der ingen fordampning. Prøv også at tilsætte en kraftig maltøl eller porter. 1/2 til gryden + 1/2 til kokken

Andreas Marker
07.02.2008, 02:06
Glad for i kan lide den =) (Man skal aldrig være bange for at bruge krydderier)

claus
31.01.2008, 14:19
ENIG MEGET LÆKKERT

søren rutzou
29.01.2008, 20:59
LÆKKERT!!!.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Den bedste ungarske gullasch opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Den bedste ungarske gullasch med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Den bedste ungarske gullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillet vildt dyrekølle     æblekage med marcipan     Helstegt Oksestriploin     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Madbrød med rosmarin     Muffins med kokos og ananas     Børnenes kokoskugler     Abrikos-Chokolade lagkage.     Langtidsstegt svinekæber     Millionbøf m. pastaskruer     Tomater med ost og krydderier     Mormors citronfromage     Is med marcipan & chokolade stykker     Mors Flæske-Pandekage     Boller (ARMontage boller)     Banankage Med kakao     Absolut bedste BBQ marinade     Lyngryde med peanuts     Original Mexikansk Guacamole     Kylling og spinat tærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]