Annoncering | Mobil/tablet version | 258 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.537 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Den bedste ungarske gullasch

Den bedste ungarske gullasch

Den bedste ungarske gullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(634)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Den bedste ungarske gullasch  Foto af : Maduniverset
199.124
Visninger
8.865
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Andreas Marker

DU SKAL BRUGE
1 Kg. gullasch kød (eller skært oksekød)
4 store gulerødder
2-3 store løg
3 store fed hvidløg
2-3 dåser flåede tomater af god kvalitet
2 små dåser koncentreret tomat pure
1/4 liter madlavnings fløde
2 okse buillon terninger
2 spiseskefulde (med top) rosenpaprika
1 teskefuld chili (stærk)
1 knivspids kommen eller en teskefuld spidskommen
1-2 laurbærblade
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Smelt en stor spiseskefuld smør/margarine i en stor gryde.
Løgene skrælles og snittes i små stykker, og svitses sammen med gullasch kødet og hvidløget.
Gulerødderne skæres i mellemstore stykker og hældes i sammen med vand, så det hele er dækket af vandet (dog ikke mere end ca. 5 centimeter)
Tilsæt tomat puréen, okse buillonen og krydderierne (undtagen salt og peber)

Lad dette småkoge i 1-1.5 timer under låg, husk at hold øje med hvor meget væske der er i blandingen og tilsæt extra vand hvis det er ved at fordampe helt.

(Du kan nøjes med at koge det hele i 30 min. men den bedste effekt får du ved at bruge lidt extra tid)

Når det har kogt færdigt tilsættes de flåede tomater og fløden, smag til med salt og peber.

Hvis der er brug for det, så lav en hurtig meljævner.
SERVERING
Serveres helt sikkert med hele kartofler eller kartoffel stykker.. Mange bruger kartoffel mos hvilket er en stor fejl! Brug normale kartofler det fremhæver smagen meget mere, eller mos dem selv på tallerkenen med din gaffel.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hej
08.12.2016, 16:37
Min ungarske kæreste siger at den traditionelle ungarske gullasch laves med kartofler. Ikke ved siden af, men kogt i selve gullaschen :-) Super lækkert.

Hans Daugaard
27.01.2012, 10:35
Jeg har ikke læst opskriften ordentligt. Der skal jo fløde i. Undskyld.

Hans Daugaard
27.01.2012, 10:33
Virkelig god ret. Stærk som i Ungarn.Men hvorfor bruges der ikke fløde her? Den ser man anvendt i flere andre opskrifter.

H. D. Nielsen
11.01.2011, 17:18
Et svar til Mette: Man beregner 200 gram kød pr. person, så her er vel til 5 personer.

Mette
03.01.2011, 20:34
Hvor mange personer er denne opskrift til? Jeg skal lave mad til 16 personer (6 børn og 10 voksne). Hvor meget skal jeg lave?

Christian Carlsen
16.01.2009, 14:06
Enig- Jeg bruger dog hakkede tomater- som jeg tilsætter fra starten. Hvis med lader det småsimre med tætsluttende låg,sker der ingen fordampning. Prøv også at tilsætte en kraftig maltøl eller porter. 1/2 til gryden + 1/2 til kokken

Andreas Marker
07.02.2008, 02:06
Glad for i kan lide den =) (Man skal aldrig være bange for at bruge krydderier)

claus
31.01.2008, 14:19
ENIG MEGET LÆKKERT

søren rutzou
29.01.2008, 20:59
LÆKKERT!!!.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Den bedste ungarske gullasch opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Den bedste ungarske gullasch med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Den bedste ungarske gullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nougatine lagkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grov go'e boller     Hjemmelavet koldskål     Svampet kanelkage     Kogning af majs     Nemme pølsehorn     Krydder frikadeller     Honningmarinade     Tunmousse      Græske frikadeller     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Nachos m/kylling     Madbrød med rosmarin     Marinade til kyllingfilet     Absolut bedste BBQ marinade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]