opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler

Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler

Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(462)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler
126.334
Visninger
1.510
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 11.02.2019 Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler var dagens opskrift den 11.02.2019

DU SKAL BRUGE
ca. 1 1/2 kg røget hamburgerryg
salt

2 glas kartofler
sukker

1 1/2 kg. kartofler

ca. 500 g. frossen grønkål
magarine
sukker
salt
hvedemel
mælk


SÅDAN GØR DU
Sæt hamburgerryggen i kog i en gryde med vand. Kog ca. 1 1/2 time eller til den er 75 grdaer i midt temperatur. Skal hvile ca. 15 min. før udskæring.

Skræl kartoflerne og sæt i kog m. lidt salt ca. 20 min. før hamburgerryggen er færdigkogt.

Smelt noget sukker og lidt magarine i en høj pande v. middel varme. Sukkeret skal være gyldent og må IKKE blive brændt. Lad glaskartoflerne dryppe af i en si imens. Når sukkeret er smeltet og ser jævnt ud hælder du de afdryppede kartofler i. Sørg for at vende dem jævnligt. Tag dem fra varmen når du synes de er pæne og brune med et pænt sukkerlag.

Den frosne grønkål hældes i en gryde m. ca. 100 g. magarine og smelter v. svag varme. Når det er godt varmt og helt smeltet, osse magarinen, drysser du ca. 1 dl. mel i og rører godt ud til der ingen klumper er. Tilsæt så mælk til du synes konsistensen er passende.Skal være go tyk. Smag til med slat og sukker. Må gerne være ret sød.
SERVERING
Serveres rygende varmt!
Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler - 8241-ABCD0012.JPGHamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler - 8241-ABCD0015.JPGHamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler - 8241-ABCD0011.JPGHamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler - 8241-ABCD0008.JPG
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jacob Pedersen
04.01.2017, 17:07
God opskrift, men Peder har absolut ret: ingen sukker, ingen mel, ingen fløde, men Sønderjysk kål - YES SÅ bliver det ikke bedre HUSK at glaskartoflerne skal drybbe helt af eller kan de eksploder pga damptrykket indeni der ikke kan komme ud gennem sukkerlaget. 180°C varm klæbende sukker er ikke til at spøge med!!!

Ove
18.12.2015, 15:59
Mel i grønlangkål - nej bland lidt af kogevæden fra hamburgerrygen i, en slat kogte hakkede kartofler efter behag, et hakket løg, fløde efter behag. Salt og peber og IKKE sukker. Så sidder den lige i skabet. Og køb så den hakkede sønderjyske økologiske grønkål fra Haderslev. Det er den rene vare uden vand :-) God fornøjelse!

Peder Bennedsen
19.12.2008, 22:51
Flot ret, som kan bruges til nytår
 
Denne gode opskrift på Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Græskar pommes frites     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Raclette med det hele     Blommetrifli     Fersken suppe (den er genial)     Grillet vildt dyrekølle     Tunmousse      Kanelsnegle kagemand     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Kantarelmad     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Blødende chokoladekage     Bedstemor Ands æbletærte II     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]