Annoncering | Mobil/tablet version | 196 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.414 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler

Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler

Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(457)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler
105.174
Visninger
1.374
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tina Dalgaard Hansen

var dagens opskrift 18.05.2016 Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler var dagens opskrift den 18.05.2016

DU SKAL BRUGE
ca. 1 1/2 kg røget hamburgerryg
salt

2 glas kartofler
sukker

1 1/2 kg. kartofler

ca. 500 g. frossen grønkål
magarine
sukker
salt
hvedemel
mælk


SÅDAN GØR DU
Sæt hamburgerryggen i kog i en gryde med vand. Kog ca. 1 1/2 time eller til den er 75 grdaer i midt temperatur. Skal hvile ca. 15 min. før udskæring.

Skræl kartoflerne og sæt i kog m. lidt salt ca. 20 min. før hamburgerryggen er færdigkogt.

Smelt noget sukker og lidt magarine i en høj pande v. middel varme. Sukkeret skal være gyldent og må IKKE blive brændt. Lad glaskartoflerne dryppe af i en si imens. Når sukkeret er smeltet og ser jævnt ud hælder du de afdryppede kartofler i. Sørg for at vende dem jævnligt. Tag dem fra varmen når du synes de er pæne og brune med et pænt sukkerlag.

Den frosne grønkål hældes i en gryde m. ca. 100 g. magarine og smelter v. svag varme. Når det er godt varmt og helt smeltet, osse magarinen, drysser du ca. 1 dl. mel i og rører godt ud til der ingen klumper er. Tilsæt så mælk til du synes konsistensen er passende.Skal være go tyk. Smag til med slat og sukker. Må gerne være ret sød.
SERVERING
Serveres rygende varmt!
Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler - 8241-ABCD0012.JPGHamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler - 8241-ABCD0015.JPGHamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler - 8241-ABCD0011.JPGHamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler - 8241-ABCD0008.JPG

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jacob Pedersen
04.01.2017, 17:07
God opskrift, men Peder har absolut ret: ingen sukker, ingen mel, ingen fløde, men Sønderjysk kål - YES SÅ bliver det ikke bedre HUSK at glaskartoflerne skal drybbe helt af eller kan de eksploder pga damptrykket indeni der ikke kan komme ud gennem sukkerlaget. 180°C varm klæbende sukker er ikke til at spøge med!!!

Ove
18.12.2015, 15:59
Mel i grønlangkål - nej bland lidt af kogevæden fra hamburgerrygen i, en slat kogte hakkede kartofler efter behag, et hakket løg, fløde efter behag. Salt og peber og IKKE sukker. Så sidder den lige i skabet. Og køb så den hakkede sønderjyske økologiske grønkål fra Haderslev. Det er den rene vare uden vand :-) God fornøjelse!

Peder Bennedsen
19.12.2008, 22:51
Flot ret, som kan bruges til nytår


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Coleslaw med spidskål     Karrystuvede krabber     Gratineret laks     Vinterfarvorit - hvidkålsgryde     Hvidkålssuppe     Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Halve æbler med ribsgele     Mørbradgryde m. ris     Fiske lagkage     Kylling med sesam     Panacotta med hindbær     Tunmousse med citronsaft     pommes fondant med timian     Andersines Engleguf     havregrynskugler med piskefløde     Bedstes Chokoladekage med choko-creme     Nem julekage      Bøf surprise     Champignon-broccolitærte med skinke     Lækker wok ret m. masser af grønt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com