opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Anderledes farsbrøf med oregano kartofler

Anderledes farsbrøf med oregano kartofler

Anderledes farsbrøf med oregano kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(86)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.467
Visninger
249
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 gr. oksekød
3/4 dl. rasp
1½ dl. mælk
salt
peber

25. gr margarine
1 dåse flåede tomat
2 skiver franskbød krummer
3 spsk. hakket persille
1 spsk soya
4 skiver bacon

Oregano kartofler:
1 kg kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
3 spsk. olie
1 tsk oregano
1 tsk. paprika
salt og peber


SÅDAN GØR DU
rasp og mælk blandes
Kød, salt og peber blandes i. Røres godt.
Smør et ildfast fad med magarine.
Læg farsen i fadet -2 lange stænger i hver side, med plads i midten.
Smelt margarinen og rør hakket persille i og derefter franskbrøds krummer.
Læg tomaterne fra de flådede tomater i midten og derefter saucen over det hele.
Drys "margarine blandingen" over tomaterne.
Dryp soya over fars stængerne, og læg bacon over fars stængerne.
Steges i ovn i ca. 30 min ved 225 grader.

Skræl og skær kartoflerne i både.
Løg og hvidløg skæres i små tern.
Varm fedtstof på panden.
brun kartoflerne, hvidløg og løg ved stærk varme.
Hæld dem derefter i et ildfast fad og drys med oregano og paprika, salt og peber.
Sættes i ovnen i ca. 30 min.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Anderledes farsbrøf med oregano kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Anderledes farsbrøf med oregano kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Spagetti carbonara     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Sommer dressing med radiser     Svampet kanelkage     nem spejlæg      Andebryst i ovn til mange     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Bechamelsauce     Roastbeef med hvidløg     Ovnsstegt laks i folie     Gullash på min måde.     Champignon-broccolitærte med skinke     Gulerodsboller med Solsikkekerner     Nemme æbleskiver     Salat med Bacon, gedeost og radiser     Mors gulerodssalat med rosiner     lagkage med råcreme & frugt     Havregrynskugler med kokos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]