opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Varmrøget lakse-tatar på ruccola

Varmrøget lakse-tatar på ruccola

Varmrøget lakse-tatar på ruccola
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(531)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Varmrøget lakse-tatar på ruccola
76.878
Visninger
2.350
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 15.06.2019 Varmrøget lakse-tatar på ruccola var dagens opskrift den 15.06.2019

DU SKAL BRUGE
400 g. varmrøget laks (gerne med peber)
1 lille rødløg
1 spsk. finthk. purløg
4-6 spsk. cremefraiche
evt. salt

ruccola salat
1 citron
sort kaviar


SÅDAN GØR DU
Hak eller pluk laksen i små stykker. Finhak rødløget. Blandlaks, rødløg,og purløg sammen uden at mase i det. Vend cremefraiche i tilsidst og smag til med salt.

Skyl ruccola salaten og anret på et fad. Form lakse tataren til små æggeformedekugler med en ske og fordel dem på fadet.
Pynt hver laksetatar m. citron og kaviar.
SERVERING
Serveres med trekantede ristede stykker toast.
Varmrøget lakse-tatar på ruccola - 8348-ABCD0002.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Varmrøget lakse-tatar på ruccola med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Varmrøget lakse-tatar på ruccola, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Klamme fingre     Rødvins glace/sauce     Brownie med saltkaramel midte     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kvædemarmelade     Mornay sauce     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Trylledej (ikke spiseligt)     Mælkesnitter     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste ungarske gullasch     Ægte indianer-røv     Lynhurtig chokoladekage i mikroovn     Mormors citronfromage     Hjemmelavet modellervoks     Børnenes kokoskugler     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]