opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Græske rejer (rejer sakanaki)

Græske rejer (rejer sakanaki)

Græske rejer (rejer sakanaki)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.215
Visninger
231
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 skalotteløg
2 hivdløg
600g tomater
2 milde chili
3 spk. olivenolie
2½ dl hvidvin
2 tsk. Oregano
Salt og peber
300g rejer
200g feta



SÅDAN GØR DU
Hak skalotteløg og hvidløg fint. Flæk chilier og fjern kernerne, hak dem fint. Hak en halv chili med kerner hvis retten ønskes lidt stærk. Skold og flå tomaterne. Fjern blomsten og kernerne, skær kødet i mindre firkanter.

Svits løg og chili i olien, tilsæt herefter tomaterne.
Tilsæt hvidvin, oregano salt og peber. Lad det hele simrer 10 min under låg.

Fordel tomatblandingen i 4 ildfaste skåle. Kom de afdryppede rejer ovenpå. Nuller fetaen ud oven rejerne.

Gratiner retten i ovnen ved 200° til osten smelter let og får små brune toppe. Det tager ca. 10 min og ikke ret meget længere da rejerne ellers bliver seje.
Kan også laves på WEBER GRILL!!
SERVERING
Serveres i skålene
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Græske rejer (rejer sakanaki) fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Græske rejer (rejer sakanaki), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Ristaffel     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Raclette med det hele     Hannes vafler.     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Mors Flæske-Pandekage     Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven     Fløde/tomatsauce     Hindbærtærte     Blødende chokoladekage     Kokosmakroner med marcipan.     Pastasalat     Byggrød     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Indisk rejesuppe     Grøn salat     Dadler med bacon     Rødbedesalat med pærer      Irsk labskovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]