opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Porrer i fad med oksekød

Porrer i fad med oksekød

Porrer i fad med oksekød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(404)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Porrer i fad med oksekød Foto af : Thor Nørregaard
67.116
Visninger
2.097
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4-6 porrer
2 skivet eller revet gulerod
1 stort hakket løg
1 lille stk groftrevet selleri( kan udelades)
400-500 gr hakket oksekød
olie
1 ds. flåede tomater
3 spsk. tomatpure
2 dl. bouillon eller vand
hakket persille
3 æg
1-2 dl mælk


SÅDAN GØR DU
Kog de rensede og skyllede porer i letsaltet vand i 5 min.
Hæld dem i et ovnfast fad.
Svits først grøntsager og derefter kød i olien. Tilsæt fl. tomater, pure og bouillon, salt-peber.
Lad det koge ca 10 min.
Hæld det over porrerne i fadet.
Pisk æg og mælk og hæld det i fadet.
Sæt det i ovnen ved 200 gr. 30-40 min.
SERVERING
Server med ris eller pasta
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Thor Nørregaard
06.04.2017, 20:50
Jeg skar dem ikke ud, de ligger som en bund. jeg brugte lidt salt og peber i retten

Hanne Hoffmann
06.04.2017, 15:28
Skal der slet ingen krydderier i? Skal porrerne ikke skæret ud? Hilsen Hanne

Bruger billede
Thor Nørregaard
07.11.2012, 20:09
Smager lækkert. 18161-porrer-i-fad-med-oksekoed.jpg
 
Denne gode opskrift på Porrer i fad med oksekød fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Porrer i fad med oksekød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt grillet oksefilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Grillspyd     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Solsikke/nøddekager     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Pastaret i fad     Grillet vildt dyrekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]