Kartofler, skrællede
squash, grøn og evt. gul
aubergine
olie
salt - peber
Timian
Tomatsuce:
1 brik purerede tomater 500 g (fåes i kvickly)
Løg hakket
hvidløg efter smag presset
rød peber
et skvæt hvidvin
Tomatsaucen: Løg og hvidløg svitses i en gryde med olie, tilsæt tomatbrikken, kog op og tilsæt hvidvin, salt og peber. Lad simre mens du gør grøntsagerne klar.
Grøntsagerne skæres i skiver.
Tomatsaucen blendes og hældes i et ovnfast fad.
Ovenpå lægges grøntskiverne helt tæt i rækker. Da det er svært at få de forskellige grøntsager i samme størrelse, går det bedst at lægge en række kartoffelskiver, derefter en række squash ved siden af og så en række auberginer, osv.
Hæld et par spsk. olie henover de fine rækker af grøntsager og drys med lidt salt og peber.
Tilsidst friskhakket timian.
Tag et stykke bagepapir og klip et skråt klip i hvert hjørne og læg det over ratatouillen, så bagepapiret lægger helt glat henover grøntsagerne.
200 gr. ca. 45 min.
19.04.2012, 15:00