400 gr skært oksekød i tern
olie, smør til bruning
salt - peber
bacontern
1-2 rødløg i tynde både
1-2 solo hvidløg, hakket
3 gulerødder skåret i grove skrå skiver
1 broccoli i buketter med et godt stykke af stilken
3 dl. kalvebouillon
2 1/2 dl. madfløde
godt med kværnet peber
250 gr. champignon, kvarte eller halve
1/2 fennikel fintstrimlet
1 dl. fløde
frisk pasta, gerne tagliatelli
Brun kødet godt i olie, tilsat en klat smør. Tilsæt bacontern og lad dem svitse med.
Så skal rødløg, hvidløg, gulerødder, 1/2 broccoli hoved i sammen med peber, bouillon og madfløde.
Lad stå og småsimre mindst 2 timer, så kødet blir dejligt mørt.
Derefter tilsættes champignon, resten af broccolien, fennikel og fløde og det kan småsimre igen nogle minutter, så der stadig er bid i broccolien. Lige inden servering hældes den kogte pasta i retten og det hele blandes godt.