Forberedelse af kødet
Pensl laksen med olivenolie og smør den med Raptor Salmon Rub. Steg den på en mellemvarm grillpande i ca. 3 min. på hver side. Tag fisken af panden og server den straks med majssaucen og ratatouillen.
Ratatouillen
Skær majsene af kolben. Skær grøntsagerne i tern på størrelse med majsene. Sorter dem, på en stor pande, i extra jomfruolivenolie. Start med peberfrugt og løg. Steg i ét minut og tilsæt så majsene og steg videre i to minutter. Slut af med sommersquash, tomater, basilikum, hvidløg, salt og peber.
Majssaucen
Skær majsen af kolben og gem denne til majsbouillon. Skær løgene og sorter dem i smør i en mellemstor pande indtil de er møre og gennemsigtige. Tilsæt majs og hvidløg og svits dem i to minutter. Tilsæt majsbouillon og lad det simre i 5 minutter. Put ingredienserne i en blender og blend indtil du opnår en flydende cremet konsistens.