opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg

Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg

Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(327)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg
93.265
Visninger
1.271
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 07.09.2015 Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg var dagens opskrift den 07.09.2015



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Stegen:
ca. 2 1/2 kg. oksetykkam
150 g. magarine
peber
salt

Saucen:
hvedemel
sovsekulør
50 g. magarine
1/4 piskefløde
salt -peber
væde fra stegen

2-3 glas perleløg
sukker
en klat magarine

frosne bønner & carotter
kartofler



SÅDAN GØR DU
Smelt magarine i en stegegryde og kom godt med peber og osse salt på stegn. Brun den godt på alle sider i gryden og kom så vand ved til stegen er 3/4 dækket af vandet. Lad den simre i 2-3 timer ved middel varme.

Smelt en lille klat magarine på en stegepande og kom en pæn portion sukker i, ligesom til brunede kartofler, afdryp perleløgene godt inden de kommes i den smeltede og brune sukker masse. Lad dem stege under omrøring til de er godt gyldne overalt.

Skræl og kog kartoflerne ca. 30 min. før stegen er færdig.

Tag en sauce gryde frem og smelt magarine heri. Kom passende mængde mel i og lav en melbolle. Rør op med piskefløden og spæd op med masser af vand fra stegen ( det er det der gir den gode smag). Smag til med salt & peber og kom lidt sovsekulør i.

Gi de frosne carotter og bønner en opkogning og lad det småkoge ca. 8 min. Ellers blir de hurtigt slatne og kedelige.

SERVERING
Skær stegen ud i pæne skiver og anret den på et fad med grønsagerne på den ene side. Tag perleløgene op uden sukkerlagen og server i en lille skål. Sauce, kartofler anrettes som du synes.. Serveres med solbærsyltetøj, asier,franske kartofler og waldorf salat. ( se evt. min opskrift på waldorfsalat) - og en god flaske rødvin ;-)
Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg  - 9055-001.JPGGl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg  - 9055-004.JPG
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     LCHF boller (cloud bread)     Færøsk æblekage     Lammekøllerester i fad.     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Spagetti carbonara     Bagt rodfrugtmos     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]