opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg

Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg

Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(316)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg
79.073
Visninger
1.162
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tina Dalgaard Hansen

var dagens opskrift 07.09.2015 Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg var dagens opskrift den 07.09.2015

DU SKAL BRUGE
Stegen:
ca. 2 1/2 kg. oksetykkam
150 g. magarine
peber
salt

Saucen:
hvedemel
sovsekulør
50 g. magarine
1/4 piskefløde
salt -peber
væde fra stegen

2-3 glas perleløg
sukker
en klat magarine

frosne bønner & carotter
kartofler



SÅDAN GØR DU
Smelt magarine i en stegegryde og kom godt med peber og osse salt på stegn. Brun den godt på alle sider i gryden og kom så vand ved til stegen er 3/4 dækket af vandet. Lad den simre i 2-3 timer ved middel varme.

Smelt en lille klat magarine på en stegepande og kom en pæn portion sukker i, ligesom til brunede kartofler, afdryp perleløgene godt inden de kommes i den smeltede og brune sukker masse. Lad dem stege under omrøring til de er godt gyldne overalt.

Skræl og kog kartoflerne ca. 30 min. før stegen er færdig.

Tag en sauce gryde frem og smelt magarine heri. Kom passende mængde mel i og lav en melbolle. Rør op med piskefløden og spæd op med masser af vand fra stegen ( det er det der gir den gode smag). Smag til med salt & peber og kom lidt sovsekulør i.

Gi de frosne carotter og bønner en opkogning og lad det småkoge ca. 8 min. Ellers blir de hurtigt slatne og kedelige.

SERVERING
Skær stegen ud i pæne skiver og anret den på et fad med grønsagerne på den ene side. Tag perleløgene op uden sukkerlagen og server i en lille skål. Sauce, kartofler anrettes som du synes.. Serveres med solbærsyltetøj, asier,franske kartofler og waldorf salat. ( se evt. min opskrift på waldorfsalat) - og en god flaske rødvin ;-)
Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg  - 9055-001.JPGGl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg  - 9055-004.JPG

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Thanksgiving kalkun opskrifter
Den fjerde torsdag i november måned fejrer amerikanerne Thanksgiving og i den anledning spiser man kalkun
Se opskrifter her
hvid streg
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Krydder frikadeller     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Glace til kage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Den bedste ungarske gullasch     Omelet m. skinke og ost     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]